Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god da je on, izabran je voljom građana, voljom većine, to se danas smatra demokratijom. Ne prihvaća čovjek materijalističko ateistički princip na kojim se zasnivaju sve neoliberalne ideologije.
Izabran je voljom dijaspore i krezubih seljacina sa dvije godine osnovne skole
LGBT sekte Kurdi narkomani i kriminalci nisu glasali za Erdogana i oni ga nazivaju diktatorom. Bolesni zapad se o jadu zabavio kako da zaustavi rast i nagli razvoj Turske u Srbiji ga niko ne mrzi u hrvatskoj pola ga mrzi u BiH par gulenovaca pola NiP-a komplet NS narkomani i gejevci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Erdogan je demokrata i pobijedio je na demokratski način.
bravo Tajibe,jaka turska ne odgovara dusmanima
Samo nemoj hapsiti svoje protivnike nakon izbora i u ovih 5 narednih godina pronadji dostojnu zamjenu. Infrastrukturno Turska nikad bolja i ljepsa, razvoj je ocigledan i na industrijskom, vojnom i provrednom planu, ali ovih 48% koji su protiv tebe, treba da te navedu na razmisljanje sta treba da popravis.
Erdogan je diktator. Niko ne treba da sumnja u to. On i njegovi saradnici kontrolišu medije, sudove, policiju, vojsku. Šta god da kaže, realizuje se. Izbori su bili samo formalnost. Svi u Turskoj to znaju.
Kad se zatvori pune novinarima onda je valjda diktatura. Kod Pujtina jos gore. A u Kini katastrofa, a kod Ujgira rade istrebljivanje. E to su diktature
Od tebe očekujemo jedno : Da ulazak Švedske usloviš ulaskom BiH i kralj si, sultan, šah, halifa...
Diktator je Bašar el Asad. Erdogan je izabran voljom naroda .
Kemalisti ko' naši Trojanski konji....Čekaju da im neki Šmit ili Morfi naštimaju izbore...
Nemaš ti pojma o Ataturku..
Ě̷̡̢̪̯̖̫̬͙̮͔͙̲͔̜̳̓̿̃̄͜R̴̨͔͕͓͙͛̌̔͑͗̃͒ͅD̶̢̛͖̭̝̣̪̖͚͚̲̣̗̦̗̞̣̬̪͈̦̎͑̈́̀́̅̒̐̋͆̍̃̏̑̅̌͑̑̔̚̚ͅͅǪ̵̮̝̞̗̖͉̲̮̥̘͉̭͙͇͓͙̲͚͖̹͌̑͒͑͗͑͐̀̈́̚͝Ǵ̶̢̨̢̧̛̗̳̘͇̺͚̘͓̲̝͉̼̫̭̦̪̬̯͔̅͐̎̍̈́͂̈́̆̋͆͋̇̽͊̚ͅȀ̴̲̲̓̓̏͂̽͗͘͝N̶̛͈̅̑̀̔͛̃̀̍͑́̈́̐̀́̐̌̎̕͝
Samo idioti misle da je Erdogan diktator, Krivo dusmanima sto je unaprijedio Tursku na svim poljima, s njim su postali sila planetarnih razmjera u svemu. Sve svoje imaju od igle do lokomotive.
Nije ni Vučić diktator u suštini nego je većina Turaka i Srba retardirano jbg
Samo ću reći da Turska bilježi rekordne izvoze i da već polako ugrožava Njemačku industriju.
Hoce ameri da nametnu Smita ko nama , al nije proslo ...
Ovo su diktatori što šalju naciste da vračaju nacističke zakone što nam silom nameću parade i LGBT što nas tjeraju na uzimanje kredita od MMF-a a Erdogan je diktator kolko je bio i Gadafi.
U jednu ruku ovaj čovjek ima svoje ja i nije američka pudlica, zna voditi zemlju, ali u drugu ruku nikad veća inflacija u zemlji, nikad više siromašnih ljudi. Šta ih je se samo u Njemačku odselilo zadnjih 10 godina, do malo će biti vise turaka u njemackoj nego njemaca.. Ne znam zašto ga svi podržavate u komentarima kao da je ne znam ni ja šta
Podrzavaju ga ovi iz RS-a jer Erdogan vise i nekrije da zagovara Dodikovu spiku o secesiji. Pogledaj samo Orbana, pa Mađarska prati ono sto Turska radi a ne ono sto Putin govori a Bosnjaci naivni vjeruju Sultanu samo zbog religije
Hahaha sele Kurdi 90% ostalo su oni kojim smeta zabrana LGBT i droga pa im zapad odgovara. A što se tiče bijede nema je nigdje više kao na Balkanu a mi eto imamo demokratiju. Turci nisu siromašni imaju sve a za inflaciju ih zaboli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
erdogan je prije svega dobar glumac. Izmislio je gulenovu pobunu, kako bi dobio još veće ovlasti. Zatvara neistomišljenike po cijeloj Turskoj. Financirao islamsku državu u Iraku i Siriji. Okupirao dio Sirije i sudjelovao u destabilizaciji Libije i Egipta. Dobar je sa smećem tipa dodik i vučić, jer i oni su baš kao i on sposobni održati privid demokracije, uz potpunu kontrolu izbornih jedinica. Ništa nije napravio za stabilizaciju BiH.
SDA-ovci mu jos pljescu i slijepo mu vjeruju a dosad je vise pomogo agresorima nego zrtvama Genocida