Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća tuga 2023 godine koja je na izmaku, jeste da niko niti zeli niti hoće da priča o miru. Strašna godina definitivno
Nikad niko nece odgovarati za zlocine koji traju 50 godina.
Javlja se klošar koji avijacijom sravni sa zemljom sva sela u kojima žive Kurdi koje tretira kao stoku. A sad izdaje saopšteeeenjeeee. Pa, suprostavi se, mangupe, pošalji i ti nešto. Lako je ravnat sela...
Ovdje samo moze pomoći da se umiješa Rusija,Kina i Turska da stanu na stranu Palestine ovaj brod bi se povukao odmah ali teško niko nema interesa tako da se samo laje beze.
Sta ce se povuci? Hajde neka neko stisne i pljune pored USS Forda! Izbrisalo bi se 99.9% zivota na planeti!
Nemoj samo kritikovati vec lijepo zaprijetis da se ne mijesaju i da traze od svojih pastofaka izraelaca da obustave bombardovanje ili nek se Turska pridruzi Iranu Kini Rusiji Saudijskoj Arabiji jer ove americke interesne politike gdje samo gledaju kako nekoga da uvuju u rat i da na tome zestoko zarade
Mrš brko brkati vi ste među prvim priznali izrael 1948 sad sviras uz prangiju...
Ajd suti molim te vise Brkice, jucer si davo podrsku svom jaranu Netenyahuu a sad okreces plocu, po ko zna koji put
Rece politicar koji negira genocid nad Armenima.
Ne rise majmune!
I koji tamani Kurde i oborio Rezoluciju o Srebrenici
Erdogan sultan Allah ga nagradio
Za Sta da ga nagradi? Za ubijeni narod Sirije??????
I Kurdi su muslimani, pa ih tamani kad god to pozeli
Fol Ruse kritikuju SAD a izrael i SAD najveci zlocinci u istoriji covjecanstva zalosno da oni pricaju od Demokratiji pravima kada krse sva prava covjecanstva a Erdogan fol kritikuje pomozi palestincima posalji im koju raketu nek se brane..
Ovaj Erdogan predstavljao se da je lider i zaštitnik muslimana. Sultan pisnuti nesme. Svaka bosanska hanuma bilo starija ili mlađa obožava i voli sultana Erdogana.
ovaj je ko Bakir, samo priča a ništa ne radi. Šta je uradio za Palestinu,osim da kritikuje ko bajagi Izrael!
Glupost. Humanitarni brod koji su im poslali bili Izrael potopio. Skoro 10 godina nisu imali nikakve diplomatske odnose Izrael i Turska.
Amerika nece nista pociniti... To radi Putin u Siriji
Čuj neće ništa počiniti....Nema svadbe ni rođendana da nisu raznijeli u Afganistanu pa i zadnji dan njihovog povlačenja raznijeli kompletu familiju čovjeka koji je radio za njih. Poslje je bilo 'greška, izvinjavamo se'. 2 miliona Iračana je njihova nelegalna akcija ubila. Libiju i Siriju su razorili baš ti što 'neće ništa počiniti'. Sad će fino naći način da pomognu etničkom čišćenju Gaze sa IDFom i Hamasom (Mosad).
Pi cko kritikujes li izrahell?
Kud vas Hitler ne pobi sve dok ne imao priliku
Ja ovakve komentare ne kontam. Ne podržavam Izrael, ali jesi li normalan? Govoriti to je isto kao da neko sad kaže kud Karadžić nije pobio sve Bošnjake kad je imao priliku, a žališ se kad upravo to neko izjavi
Eto tu Rusa za koji dan
Rusi su već tu.
To je odavno prosla rijec Masakr . Stvarnost je ds se izvrsava GENOCID uz blagoslov i podrsku zapada i u zadnjoj je fazi . Osude presude itd. prasina po njima pala . Jadan papir i on jedva ceka da se unisti od sramote koju po njemu rade .
Samo da stane rat, mir svima
Rat neće stati, ovo je tek početak, proširit će se i na druge zemlje.
Erdogan se tek sada oglašava pred sveopšti masakar nevinih muškaraca, žena i djece u Palestini. Stid ga bilo godina provedenih u politici. Fujjjjjjjj.
Ne rise svega ti! Ako ne znaš o čemu pričaš nemoj ni pričati. On je jedini današnji političar koji o ovom priča već 40 godina, brod koji su slali sa hranom i ljekovima je Izrael uništio sa Turskim doktorima. Al ti si našao da komentarišeš.