Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On jedini smije javno govoriti protiv Izraela, trebamo se ugledati na njega !
Veće ruglo od Benjamina Natenjahua i Naftali Benneta je Erdogan... ova dvojica se bore za svoju zemlju, a Erdogan se bori za njih.
@eugen pa neka za pocetak povuce ambasadora iz Izraela i protera izraelskog iz Turske, ako sme, to ne kosta nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Erdogane ucini isto sto i Bolivijski predsjednik!
Tako je,upravo to posao da kazem,da u djela prenese svoja obecanja !
Inshallah moj Erdika.
A kada ce Tursku stici kazna za zlocin koji su pocinili nad Armencima, smradovi jedni licemjerni. Pljuc
Krajnje je vrijeme da nesto poduzmemo,nasa braca muskimani ginu,a politicari samo pricaju i kupe izborne poene na tudjoj nesreci....
Sta ste odlucili, sanjepi uz vjetar ili pljuvanje u monitor, koju akciju mislite preuzeti od te dvije?
haj ljeci se bolesniku jedan cetnicki,mora da su te zlostavljali u djetinstvu pa vako ljecis frustracije i gle ti nadimka znas ti uopste sta je sodoma i gomora?
Svaka čast Boliviji i Turskoj, ali može se još više učiniti po pitanju sprečavanja genocida i podrške Palestini. Npr. ugostitelji bi mogli obustaviti prodaju Coca Cole, Fante , Sprajta, a narod ko narod neka gleda šta i od koga kupuje. Stop Marsu, Snickersu, Nestle-u, Lorealu, Panten Pro V, Head&Shouldersu, Blend-a-medu i tako dalje...
...KASNIJE ĆE PISATI ETO ERDOGAN TO NIJE IPAK REKAO ,TO JE LAŽ...TAČNO OVI PORTALI DOĐU KAO PRVI FRONT DA KAŽU LAŽ PA DA SE VIDI KAKO LJUDI REAGUJU PA KASNIJE POVUCI IZJAVU ILI RADNJU JER SU SE ZEZNULI ,I OPET NASTAVE PO STAROM ,PA OPET TESTIRAJU DA VIDE ŠTA MISLIMO PA OPET POVUKU....STVARNO ZAPAD KONSTANTNO EKSPERIMENTIRA NA NAMA...ALI NEĆE ZADUGO ETO BRAĆE RUSA....
Sudnji dan
Jedno kratko pitanje, da li biste radije zivjeli u Izraelu ili na prostoru koji je pod upravom Hamasa?
nadam se da je sad jasno ljudima otkud je tolika mrznja prema zidovima bila u nacistickoj njemackoj....cifuti su im vijekovima zagorcavali zivot svojim spletkama...
Mrznja Njemaca prema Jevrejima je zato sto su Jevreji pametniji, snazniji, bolji, mocniji, bogatiji, slozniji itd. narod od Nijemaca, pa su kod Nijemaca proradili kompleksi, jer se svi mi ravnamo po najboljem, a ne po najgorem, a kako je Nijemcima bilo krivo zbog toga udarili su na najgori moguci nacin, pokusali su istrijebiti Jevreje. A kako su ovi mocniji, pametniji i td. naravno da u tome nisu uspjeli. Sta su Nijemci dobili na kraju? To da nijednu odluku ne smiju da donesu bez miga iz Tel Aviva i to da dok je svijeta i vijeka nece isplatiti ratnu odstetu.
Sodoma, ti si prava Gomora. Odavno nečuh veće nebuloze. Čifuti bolji od njemaca. A po čemu to majke ti. Čuj od njemaca. HAHAHAHAHA. Stvarno si me nasmijao i t odobro
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi bosanci dobro znamo da od tih supljih turskih jadikovki nema nista, do licne promocije.Turci su nas toliko puta izdali i razocarali kroz istoriju da su zasluzili da im vize uvedemo. Mnogi i danas ne vide da se oni zele ponasati prema nama kao da smo mi njihova pastorcad. Zbog takvih politickih smradova zao mi je palestinaca i onih koji misle da ce turska nesto uraditi, NIKAD . A mozda ni tad!
Kad su vas to Turci izdali?.... Zadnji put '92. Da bi glupi bosanci koji se zbog kompleksa neznaju ponasati kao svoj na svome, odmah nakon rata pohrlili macehi (turskoj) u krilo. Tako da danas od slijepila neznaju sta da rade i cine takve kontradiktornosti da kace recimo tursku zastavu na tvrdjavu Husein kapetana. A oni (turci) ga ubili !! E hajd sad budi pametan.
Tvrdoglavi Bosancina... Ocito da mi imamo vise istorija na ovom podneblju i apsurdno je da diskutujemo o njima. Ja bih se zelio samo da osvrnem na klanje koje konstantno potencirate, jer ovaj moj razum nemoze da svari cinjenicu da vas je turcin klao 500 godina! Pa koliko je to miliona srba bilo u bosni pa preziviste ta stoljetna klanja. Daj da budemo realni, pusti babine price. Mislim da je krajnje vrijeme da srbi zamjene mitologiju razumom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj samo prosipa suplju zbog izbora u oktboru... pola Turske drze amerikanci i koriste njihove baze, u NATO su savezu koji podrzava Izrael, godisnje sa Izraelom vrse trgovinu oko 8 milijardi eura a ovamo glupom narodu maze oci.
Je l' ovo u Turskoj krenula predizborna? Najveca pudlica Zapada i Izraela nesto fol prica protiv Izraela, ha ha ha. ErDrogane, lako je prosipati suplju, gdje je akcija turske "sile", ha ha ha. Izrael je vodio sestodnevni rat sa arapskim zemljama, sa Turskom bi taj rat bio dvodnevni.
vec su fasovali 131 cifutska vojnika, to je najveci bilans do sada. u buduce ce biti vise!
Gdje to pisalo, na "nezavisnoj" Hamas TV. Broj ubijenih vojnika je oko 50 do 60, ne vise, na drugoj strani perljaju Palestinske militante kao tikve. Da Izraelci ne paze na civile, za dva dana bi mogli Gazu sravniti sa zemljom, neka se Palestinci zahvale sto su Izraelci tako milosrdni i selektivno biraju ciljeve.
Hvala Izraelcima sto milosrdno ruse dzamije, bolnice, UN skolu, druge skole, novinarske urede...stvarno su duse. A izraelci lazu kao psi!
Ja samo vjerujem u IRAN ako iko sravni sa zemljom to ce biti ISLAMSKA REPUBLIKA IRAN
Polagat ce kao sto cete vi polagati za Armence. Nikad. :*) A za razliku od vasih djela, ovo ne moze spadati u okvir genocida.
opet ovaj baljezga