Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je to Turska konkretno pomogla?
cuj sta...a jedna vreca zlata za moga bakira...
Saopstenjima. Hoce li iko od velikih muslimanskih sila ustati?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turska nikad nikome nije pomogla osim sto salje dove i selame. Ne dao Bog cekati pomoc od Turske.
bsketov haver supljator
Obuci dimije
More mrš izdajniče....
Manijakalni, hronični lažov. Ko da slušam Vučića kad sere.
Haj ne rise života ti. Poklopi se i nemoj se javljati
Potlacili ste Kurde, i danas dan ih tlacite i nikom nista. Te iste Palestince i ostale Arape ste tlacili u vrijeme Osmanskog carstva, nisu se dzaba borili za slobodu i od vas. Znamo da sanjas neootomsnske snove, ali za pocetak se spusti na zemlju. Bitan si koliko drugi zele da budes bitan.
Nemojte vi turci nikog branit jer koga ste vi branili tog vise nema...
Šuti Brko molim te više. Sličniji si ti Izraelu nego svi , i ti genocid radiš nad Kurdima. I uvijek ti je ista priča , jada više nešto da uradis.
Korumpirani lazov i varalica.
Pa, evo konkretno npr. u Kurdistanu....
Hahaha po ovoj logici su srbi potlaceni i u suzama, Erdogan leti njima u Srbiju da im otvori fabrike, gradi puteve. Muslimani, pogotovu oni u Srebrenici, nisu imali suze, oni su se vjerovatno smijali dok su im djecu, bracu,muzeve mucki ubijali. Kad je Dodik u suzama, moze doci kod Erdogana da ga ovaj utjesi. Zato, Erdogane, diktatoru, Palestinska djeca JECAJU a ti kao ruzis Izrael. Da te je sram!
Erdogane zarati sa izraelcima vakat je da se sa iranom udruzis i da ih sravnite sa zemljom..
Hehehe, kako mu u obraz stane?
Erdo jak samo na izjavama, apsolutno niti jedan potez nije povuko koji bi na bilo koji nacin izreal ugrozio, jer su mu drage pare od eufratske vode koju izvozi izrealu