Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
You tell him 👍 iako Trumpove tweetove fakat niko ne bi trebao uzimati za ozbiljno ... to jest covfefe 😂
nisam vidio optimisticnijeg covjeka od Elon Muska
twitter politika upravlja svijetom...bilo bi smijesno da nije najavljeno prije vise od 200 godina. i... Elon, Elon Musk...igrati se takvim imenima...jako hrabro.
jevreji su, jos u Egiptu, napisali jednu finu i korisnu poruku: "Budi u strahu, od boga koji hoda zemljom." Da su ostali vjerni tome sto sto kazali...
@crnobijelisvijet Mislili su na faraona :) Jevreji su inače čudan narod sa jako zanimljivom historijom. Počeli ko cigani (selili sa čergama okolo), bili plačenici faraona, robovi Babilona i Rima, proganjani od katoličkog klera i nacista a završili kao neprijatelji islama - religije sa kojom nikada nisu imali konflikt u hostoriji.
samo mi recite gdje ovdje pise da vise nece savjetovati trumpa
koji je ovo gigant, svaka cast za sve uspjehe koje ste postigli gospodine Musk
Hahahah, evo trump place...pa jbt elone, svi znaju da ti najvise profitiras od sranja poput pariskog I slicnih ublehaskih sporazuma...
e pa ne bi se reklo da si ga dosad savjetovao
Savjetovati? U cemu je svrha? Ameriku, i svijet, drze cetiri grupacije; bankari, naftna, vojna, i farmaceutska industrija, tacno tim redoslijedom. Prva grupa je ogromnom vecinom zastupljena cionistickim jevrejima, ostale dobrim dijelom. Mediji (95% cionisticki) podrzavaju ovaj sistem do savrsenstva. Predsjednik je neko ko je "postavljen" od naroda, pod iluzijom izbora, da zastupa interese gore navedenih grupacija i da radi iskljucivo za njih. Bilo kakvo savjetovanje je cista iluzija.
sto ne mogu ovih sveznalica i teoreticara zavjere. kakve grupacije kakva iluzija? kompleksnost americke administracije je prekompleksna za jednog balkanca ciji narod kasni 100tinjak godina za amerikom.
@ibramladibog Polako, sazrijevanje zahtijeva puno vremena.
Trump mu odgovorio: "Ta' to ti?!"
KAFEDŽIJOOOOOOOOOOOOOOOOO OTVORIIIIIIIIIII KAFANUUUUUUUUUUUUUUU DA LUMPUJEEEEREEEEERREEEEMVI NOCUUUUUUUU I. DANJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Libo njega za tebe kao i mene za vas dvojicu
@JebachIzDijaspore017 ne sudi druge po sebi :):):)
@JebachIzDijaspore017 ne sudi druge po sebi :):):)
Ja mislim da se Trump jako puno potresao zbog ovog Musk-ovog tweet-a...
ebwm mater i tebi i trumpu ja bošnjo sa 300 maraka mjesecno naje bem vam se majke i zene
Koji je bolid postao predsjenik najjace sile na svijetu....ludilo. umjesto da podstice moderne tehnologije vratio bi je u doba parne masine.
https://www.youtube.com/watch?v=uAsV5-Hv-7U