Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa ova ovolika ukrajina ima manje vojske nego sto bosna ima policije je.bote...pa ovakvu ukrajinu bi i crna gora pregazila ccc
...cujj ovogo srbina sto bi da se predstavi kao škutor :-D
Turci 1386. godine osvajaju Niš i drže grad sa kraćim prekidima (austrijska osvajanja u 17. veku) sve do 1878. godine. Tokom petovekovne Turske vladavine Niš postaje središte vojne i upravne vlasti. Niška Tvrđava građena je u periodu od 1719 do 1723. godine i spada u najlepša i najočuvanija turska zdanja na Balkanu. Stanovništvo Srbije više nije moglo da trpi turska ugnjetavanja, tako da 1804. godine, na čelu sa Karađorđem Petrovićem, podiže ustanak. Jedna od čuvenih bitaka I srpskog ustanka dogodila se na brdu pokraj Niša - Čegru, 31.maja 1809. godine. Tog dana je vojvoda Stevan Sinđelić, koji nije mogao da se izbori sa daleko brojnijom turskom vojskom, pucao u skladište baruta i poginuo dostojanstvenom smrću zajedno sa svojim saborcima. O tragičnoj pogibiji u ovoj bitci govore spomenici Ćele kula i spomenik na Čegru. - Period petovjekovna vladavie. Čitaj predzadnju rečenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
gdje su braca klicko da se potuku sa svima
U skloništu pod zemljom, iza debelih zidova.
mislim da su s nazifom u 'nemackoj'...
Mrzim ofucnu lojavu Bosniu ali volim d guzim muslimankeeee i da im svrsavam u usta
bice granica Berlin Karlovac Karlobag Virovitica.
Ameri i Rusi su u talu. Ameri dali Kosovo Albancima a Rusi to presutili a Rusi anektirali Krim pa ce to Ameri da presute. Ukrajini ostaje istok zemlje i to je to.
Proruski ološ će dodatno razljutiti Ukrajinu nakon čega će biti propisno sankcionirani.
UKRAINE IS RUSSIA BOSNIA IS SERBIA
A ti si "pao" iz istorije i mozak ti se rastopio.
hahha pa evo da ti kazem,da sam ruzan vjeruj da nisam sta vise miljenik sam zena ali otom potom...guzim redovno a ovdje dolazim da kazem sto mislim !! MRZIM MUSLIMANE VOLIM REOUBLIKU SRPSKU I JEBEM LI VAM BAJRAM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gotovo je
STO SE MENE TICE ZALIBO ME ZA UKRAINCE.NEKA SE KOLJU IZMEDJU SEBE.KADA SU STIGLI U SARAJEVO I PREUZELI NADGLEDANJE AERODROMSKE PISTE,HVATALI I OSVJETLJIVALI SU LJUDE NA PISTI KOJI SU POKUSALI DA IZADZU ILI UDZU U GRAD.PRICALO SE DA SU NEKE MALTRETIRALI I PREDAVALI CETAMA U LUKAVICI.MA HEBE MI SE ZA RUSE I ULRAINCE.
Ako sad zaroka, ja cu švercat cigare i alkohol, nece me vise niko zajebat za uniformu i "više" ciljeve
Puce puska :D
obično puškaranje,nek se čeliče ko im j.ebe mater
problem Ukrajini je veliki broj Rusa u njihovoj zemlji, pa i vojsci! primjer slican je bila JNA i YU, ali dje Cemerika umjesa prste... oni bi i Njemacku opet razdijelili...
ako iko zeli 3.Sv.rat, zeli ga Cemerika!! u ekonomskoj su krizi, a ne znaju sta ce od oruzja. rat se nece voditi na njihovoj teritoriji, oruzje ce prodavati i EU i UKR i... zaradjivace dok ce drugi ginuti i trositi pare na njihovo oruzje! EU i Rusija ce ekonomski oslabiti jer ce svi ulagati tamo gdje ne prijeti rat (SAD...)!
Ne mislim da bi Rusima tolko ni škodio taj sukob, ja se pitam šta kinezi kontaju, niko ih ne spominje a sve su jači
Rusi su vidjeli, pripajanjem Krima, da SAD i dalje igraju glavnu ulogu u svijetu, tako da bi njima (RU) bila stavljena sva odgovornost za rat, sankcije UN-a, od kojih ce EU najvise ispastati, a SAD ce prodajom svog (bolje receno ARAPSKOG) gasa, nafte i oruzja, najvise profitirati. Kinezi... brzo se razvijaju, jos malo pa ce biti svjetska sila br.1... njima rat trenutno uopste ne odgovara jer bi mogao Japan da se ukljuci ako budu na starni RU, a ako budu na strani UKR (i "prijatelja"), opet ne valja jer sa RU saradjuju na svakom planu i imaju odlicne odnose! jednostavno, rat zeli samo SAD (kao i uvijek)
OVO SU DJECA KOJA NEMAJU BUDUCNOST!!! ZAHVALITE SE SDA RODITELJE SU VAM DOVELI NA PROSJACKI STAP!!!STA IMAS DEBILU U ZIVTU?? STA IMAS U ZIVOTU BIJEDNICE MALI??? STA TI JE SDA DALA ZA 20god???QRAC DA DJETETU IzBIJES OCI KOLIKI KRETEN MORAS BITI DA MISLIS DA CE NAKON 20god NESTO PROMJENIT? HAHAHHA UDARAJ TI MINUSE DO SUTRA SMRDI U KUCI JA SE ODO VOZAT I TROSIT VASE PARE!!!! A VI???BIJEDNICI???SMRDI KUCI I BUDI BIJEDNIK ISKORISTENI NECES BITI BOLJI COVJEK KAD MI DAS MINUS!!NAPROTIV TVOJE FRUSTRACIJE DOLAZE DO IZRAZAJA!!!JADAN BIJEDAN ISKORISTEN MALI COVJEK!
Ima i bakir 50.000 PA????ON TREBA DA IMA NAROD NE! Penzioneri,RVI,sehidske porodice NE TREBAJU DA IMAJU VISE OD 200-300???Ne! Plate i penzije ne trebaju da budu vece od 200km??????NE! GLASAJ OVCO PLITKA IZFRUSTRIRANA BEZ MOZGA KMETE SDA JE DOBAR! SDA NIJE KrIVA ZA OVU SITUACIJU NAROD JE!ON IH JE DOVEO! Nije to narod nije ni zivotinje one su pitome!!!To su sa Psiholoskog gledista MENTALNO JAKO OSTECENE OSOBE,OSObe BEZ CILJA I VIZIJE!
sta ima čamil gevara
Pa jel ja nesto grijesim??POKUSAVAM OCI OTVORIT OVOM JADNOM NARODU ZELIM IM DOBRO NE KO BAKIR
Laz boli a pogotovo sada kada ce njihovi "naucni dokazi" i njihova istorija poceti ovde da se skraba...gledajte malo naprijed ograniceni stvorovi vozite novi auto ugusit cete se u tom fici i prici o laznoj proslosti