Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inspektore dragi, dje se ti sisas oca mi
Ma moze Bush petljati koliko hoce, nije ostatak svijeta glup ko ameri. Zar nam nije svima jasno da je pravi razlog bio nafta, i nista drugo. Sjebali su onog Sadama da bi se oni postavili na njegovo mjesto. Sto kaze stara narodna: "Sjasi kurta da uzjase murta"...
trebalo bi bombardovati Srbiju do temelja!Oni imaju mogucnost za razvoj oruzija za masovno unistenje a vec je dokazano da su prodavali Iraku.Radikali imaju bliske veze sa teroristima! Sljedeci napadf je napad na Srbiju!
kralj te ne yebo vidi mu glave kakavi su onda ostali kad je ovaj glavni.....
divi inspektora brata mi...
sviju mi mrtvi, vidi mu face ...