ICTY presudio nakon žalbe
0
Dragomir Milošević nije odgovoran za Markale
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo x u potpunosti prenosi (jednostrani naravno) clanak srne o smrti patrijarha pavla, a komentari nisu dozvoljeni. Kako vas nije stid stoko.....
@ja Nema potrebe poštovani kolega.NAŠU DOMOVINU SU VIJEKOVIMA ČEREČILI I NISU USPJELI DA JE RASTRGNU.TO JE VALJDA NAŠA SUDBINA,DA SE SKORO SVAKA GENERACIJA BORI PROTIV DOMAĆIH IZDAJNIKA.DAKLE,GENOCIDNA TVOREVINA ĆE PROPASTI SAMA OS SEBE.
A ONI LAŽOVI GODINAMA GOVORILI DA SU MUSLIMANI SAMI SEBE GRANATIRALI, .EBEM IM SVE ŽIVO !
I gospdja Plavsic kaze kako su muslimani genetski deformisana nacija hahahahahah pa pogledajte ruse i srbe kao ovog sto je na slici vojvoda ko da ga ves masina izbacila u pola centrifuge i pag i ciuaua izgledaju ljepsi od njega heheheheh
pravi ujgur mamu mu njegovu ..
Nema nigdje rata u svijetu bez gamadi obrezane...
U pravu si, mir nema alternativu. Jasenovac i Oluja - oprošteno.
oslobodit cemo mi Bosnu od vas ujgura pa da mi i hrvati mozemo mirno zivjet....
Slaba ti je ta, slaba. Nemoj kvarit sebi rejting :)
PALA JE,PALA JE,PALA JE...
PALA JE,PALA JE,PALA JE...
Juga, za koju bih ja kao Bošnjak dao sve, pa i danas da je opstala, jer bi nam svima bilo bolje se raspala zbog velikosrpske težnje za hegemonijom. Danas su Srbi amnestirali dražu i ostale četničke fašiste – znamo da je ta Juga takve strijeljala – AFERIM (znam da se ljutiš možda ti je tamo bio prađed). A što se tiče Alije, da on koji vam je priznao rs nije mozda i Cijelo Sarajevo opkolio JNA oruđima – da i to nije neka insinuacija. Mnogooo si re.tar.diran!!!
NIJE on kriv sto ima brkove
Marakle 2 su bile 28. avgusta a ne 29. avgusta...bilo bi lijepo da ti ispravite.
Pravoslavni paganski fundamentalisti fas fasizam je pri kraju, ostace vas samo jos pod jednu krusku. u riku pet godina ima da gorite kao ono drvo sto palite za vase blagdane. mamu vam na oltaru otadzbine nabijem.