Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj Bosnu kupi da se i mi regularno prodamo
@migrantsyriauskbih heheheheheh potpis ;)
Ne moze, BiH je vec prodana 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
posto je inac dulum na Grenlandu
Možel' zamjena za 1000 litara RAKIJE 😂😂😂
Kupi sebi republik sumsku Donalde...
ma kakav Trump i kupovina BIH hahahah nas treba prodati Kinezima i Japancima da počenemo konačno razvijati tehnologiju i kulturu, a ne da smo samo jaki na jeziku i da ratujemo dosta je ratova prošlo preko Balkana
nesto su provalili da tu ima ili geostrateški im bitno, ili oboje.
Grenland je doslovno mjesto za budućnost ljudske vrste. Doslovno je veličine manjeg kontinenta, otprilike kao trećina USA, kad se led otopi tamo će se bogati naseliti.
Zadnja? Poyy
Da je Danska kao BiH, sad bi počele nicati bespravne kuće na Grenlandu!
Bogati će pobjeći na Grenland, Island, Sibir itd. kad globalno zatopljenje dosegne kritičnu tačku za nekoliko godina. Sadašnje masovne migracije su samo jedna od posljedica toga. Ja sam prije par mjeseci isto istraživao kako se preseliti na Grenland, ugl. ako nisi Danac ili pripadnik starosjedioca Grenlanda, teško da ćeš uspjeti se ikad naseliti tamo. Cijene su astronomske, a Danska kontrolira ko može kupiti zemlju i doseliti, provjere su kao za astronauta da te testiraju.
@nefuratios Bas tako! Malo da 'rijese' vjetrove :) i pozelenice sve gore poslije Rostoka.Temp ce biti idealna za 10-15 godina...ne tako daleko.
Zašto se ledeno ostrvo zove Greenland a zeleno ostrvo Iceland?
Kupi nas sviju tiii
Koliko smo samo mali... pogledaj ti o čemu ljudi razmišljaju...
Čovjek fino kulturno pita da kupi,a ne ko velikosrpska i ruska hulja pokušavaju otimati otužjem i etničkim čišćenjem ono što nije njihovo.
@bosman345zmaj jojjjj hohohoh paaaa stvarnooo kako si taki cojk heboteee :)) idemo jedan dva tri...Kupii mee za dvjee tri lazi...tamo gdje je Zivkovic staoo hehe.
Tanjac,zabolila te istina,piz.a ti materina,eno sprdačina sa onim smradom vašim Deretićem i glupostima mitomanskim da je Evropa nastala raspadom srpskog carstva,i još svakakvim baljezganjima.Koji ste vi bolesnici.Sikter smrdo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Možel RS za Grenland?
inbox lp
Koja je zadnja, mozel sta s mog profila
Grenlanđani sad biraju s kim će jer imaju nafte i plina ko u filmu i svi se jagme za njih SAD, Engleska, Danska, Finska, Šveda, Rusi na svi im liz udaraju.