Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od čega napravite članak i ugurate Dodika to je sramota za novinarstvo
@Pupak2 Dnevna doza Dodika na klixu moraju ga spomenuti u minimalno tri clanka dnevno.
Pao im broj posjeta, i klix poceo sa clickbait clancima 😭😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
M0zel ista bez Krmka iz Laktasa ebo vas on...poredite ovo govedo sa TRampom
Dodik je Hrvat.... Hrvati su inace poznati kao Ruski igraci, gurbeti, znaju da su po glavi dospjeli do Bugarskih koljena i to je to.
Al duduka velicaju
Dodik je lažov i to svi znaju! Prvo priznaje genocid 2007.a sad ga negira, hoće u NATO prije 10 god.a sad neće. Prica o Trampu kako želi napustiti NATO a svi znaju da je to lafina itd...Znači istrošeno kafansko političko govedo kojeg Srbi trebaju skinuti s vlasti jer ih tjera u propast! Imaju Srbi Mirka Šarovića, Dragana Mektića i još političara koji su 5x bolji od ovog tupsona!!! I Čović je isti!!!
Cula Zeljka i Dodikova kobila kad su "onomad" bile kod Trumpa
Dodika niko ne shvaca za ozbiljno ,narocito na zapadu smatraju ga za klovna i na ignore listi je.
Pa to je BURLE koji laze svoj srbski narod u koji se kune zbog svoih interesa jer je napravio tor u kojem je zavladao kriminal obicni ljudi nemaju pravo glasa a mafija se bogati.Pa PRAVDA ZA DAVIDA je pavi primjer.
da ovi klixovi novinari krcu valjaju i da prate stvari o kojima pokusavaju izvjestavati znali bi da trump vec godinama salje mijesane signale po pitanju statusa amerike u natou. bas zbog toga je americki kongres, kojim sada vladaju demokrati, izglasao zakon kojim je onemoguceno povlacenje amerike iz natoa: https://www.rt.com/usa/449475-house-bans-nato-withdrawal/ ovaj tweet je bio odgovor na taj zakon na nacin vrlo karakteristican trumpu. dakle dodik zna vise od vas novinara.
jucer zeljo pobjedio igmana.. kako danas saznajemo to bez dodika to nebi uspjeli..
Hahahaha pa stvarno izdrkani srbi dokle više sa lažima hahahaha...SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno srpskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Dodik se u politiku razumije kao Mara u kriv ku.c
Čuj NATO i "negativno poslovanje". Jbt za ovog TraNpa je sve preduzeće i sve novac...
We want Trump for President 2020 too..
Sto je babi milo, to joj se i snilo.
JA SAM ZA TO DA BOSNA I HERCEGOVINA UĐE U NATO!!!
cestitamo
a sta kaze Sabiuna Cudic
Dodiku nejvjeruje ni sam Dodik !!!!