Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja evo mjesec dana čim ujutro otvorim oči pitam " Jesu li napali Ukrajinu? I na kraju ću se iznenaditi kad napadnu nas.
Rusija će nastaviti diplomatskim putem "uprkos što su iz SAD-a najavili mogućnost napada". Boga mi isto kao da se SAD pita hoće li Rusija napasti. Kako novinari to upakuju. Odgovor na sva pitanja je u tome kome jedinom odgovara rat (SAD) i kome ne odgovara nikako (Rusiji, EU i Ukrajini, dakle nikome).
Mislila se Rusija za*ebavati sa Amerikom, pa sad prpa - kao mi smo za diplomatiju.
Lavrov i Putin ista igra kao Dodik i Vucic. Dogovore se da ovaj ovoga kao ubjedjuje nemoj to da radis...humor
ističe vrijeme 22.02.2022
Jedini nacin da poraze Ameriku jeste da se lijepo dogovore, jer kako vidim Amerima je pravo krivo sto jos to nije buknulo, pozuruju ih. Nema profita bez ljudske gluposti, nuzde i nesrece.
A niko ekonomiju ne gleda, koliko skoci nafta , plin samo na spomen sukoba
Plasim se ovog civeka
Njemacka zeli nestabilnu istocnu Europe jer ima treba radna snaga iz tih zemalja koja je uplasena trazi spas u njemackoj. Svabe su ukrajini kao podrsku poslai 500 sljemova.
Kakvi pregovori jednom zaradite Vi,Nijemci Kinezi i Amerikanci da se jednom rijesi a ne 70 godina maltretirate citavo covjecanstvo, siromasite ga i vraćate u 10 vijek poubijali se olaksajte normalnom svijetu, dok je TITO bio živ bili ste manji od masovnog zrna
starci vladaju svijetom i odlucuju o nasim zivotima. Poslije navrsenih 65 godina ti treba ljekarski da vozis, a ovi metuzalemi odlucuju o sudbinama i zivotima svih nas.
Spremni predsjedniče Putin i na pozicijama.
biće velikog rata izmet vlastiti ćemo kusati.
Malo se Rusi ukakili, pa ne napadate Tajland
Moze li se u rat nevakcinisan? Koje je pravilo, 2G, 3G? Da li vrse dezinfekciju oruzja i municije da se ko ne zarazi?
Schmidta pod nadzor staviti i sprijeciti njegovu evakuaciju u slucaju sukoba.Na liniji ga za bukvu zavezati neka osjeti na svojoj kozi ono sto nije sprijecio.Gumenom kharinom ga silovati neka i to osjeti !!
Stislo sa svih strana........