Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno odlična slika. Pogledajte samo njeno držanje, govor tijela, ta ležernost koja pokazuje da ju uopće nije strah ovog majmuna.
ima mala pravi Gard !
Prava cigancura. Tekovine bosanskog "ilirskog" porijekla :D
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pakistanka
ciganka
Ona je meni divna, tačno bi je trebali uzeti za našeg ambasadora u Londonu.
ona misli da je pobjedila misic jer je on pokazao civilizovanu stranu i nije je povrijedio? oni koji dolaze.. nece ovako biti njezni.. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=fsCOrkTjmTw
a mozda one tajno i zele da dodju arapi.. i da ih malo pretuku... jer su zloceste ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ovom slucaju u pravu je onaj Brummie. Covjek samo hoce da zastiti svoju zemlju i kulturu od poplave imigranata koji mu mijenjaju zemlju na gore. Sav najbjedniji, najneobrazovaniji i najzatucaniji sljam najbjednijih zemalja gleda kako da se uvali u napredne zapadne zemlje sa totalno drugacijom kulturom. Normalno da treba da bude otpora. Englezi su zrtve svoje velikodusnosti i zato gube svoju zemlju. I mi Bosnjaci smo velikodusni, ali na srecu imamo sjebanu zemlju pa nemamo tih problema za sad.
@piskaralo_na_klixu Halalim im jer je sve to iz neznanja. Puno je vise ljudi koji povrsno razumiju svijet, staces jbg :D
@atheos To sto su imali kolonije ne znaci da su morali pustati svakog u svoju zemlju. Nisu oni morali nista, vec tipicno ljevicarski "merhametli politikom" su otvorili vrata brojnim imigrantima. Sad se polako trijezne. Mozda malo i prekasno. Sad kad im polako, jedan po jedan grad, po poulaciji ne lici na tipicni engleski grad, sad iz guzice dolazi u glavu. A to da je kolonijalizam cisto zlo, moze samo neuk rec. Pogledaj Afriku. Jedine zemlje koje lice imalo na zapad su bivse kolonije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kolonijalno izvlačenje resursa za posljedicu ima imigrantsku sliku...
Dolaziš iz Islamske Republike Pakistan, gdje bi kršćanka, koja bi se tako cerila zajapurenom Talibanu, nakon takva postupka živjela cca par sekundi ili minuta... Zato curo draga ne koristi toleranciju zapada, nego, ako ništa drugo, bori se za prava žena u svojoj matičnoj šerijatskoj državi Pakistanu...
Cura rođena u Birminghamu, Engleska/UK je njena matična država magarče.
@VCorp Telac, bez obzira gdje je rođena, matična država svih Pakistanaca je Pakistan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cura ima muda . . . ! ! !
svaka ce stati ovako pred vola.. jer ocekuje da je nece udariti.. ali isto tako nisu svjesne.. da su neki spremni spremni ispaliti misicnu masu u njih.. http://www.hindustantimes.com/rf/image_size_960x540/HT/p2/2017/03/08/Pictures/campaign-financial-manager-district-facing-statue-companies_68942a20-03cc-11e7-87c7-5947ba54d240.jpg
@shahzudin.... Imaš ti ozbiljnih problema jarane, priviđa ti se, liječi taj nedostatak dok nije kasno ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova naša lici malo na PRINCA NASUFA HAMADA :-) Onog boksera što se je znao ovako keziti u facu
Stvarno odlična slika. Pogledajte samo njegovo držanje, govor tijela, ta ležernost koja pokazuje svu odvratnost i prezir prema drolji.
Jos bolja slika https://pbs.twimg.com/media/C8_YNq3XoAQnCZE.jpg
sto bi hercegovci rekli "ta ce on"
Zato mi na klixu lijecimo frustracije, ta ce nama lijekovi...
Jos da na pravom članku ostavljam komentar...🤕🤕🤕
bosansko-pakistanskog porijekla, gadljivo do bola
Safo, samo jako...
Safa ga otpuhala