Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix je najveći siritelj lazi I propagande. Tik tok pouzdano nije zabranjen u Indoneziji nego je čak najpopularnijia platforma. Bio je zabranjen sedmicu dana 2018. zbog pornografije i onda je dooisten uz cenzuru. Ima 25 miliona aktivnih korisnika.
klix salje ip adesu korisnika sa svakim komentarom potpuno nezakonito.
input type="hidden" name="klixUserIp" value="9.14.12.8"
Ja bih klix zabranio prije
Pa što vas pratiš i čitaš ako si za zabranu!?
TikTok je pun zapadnjačkih sranja. Nije Kina kriva što zapadnjačko drušvo izmišlja svoje gluposti i opasne izazove.
u jbt sta ce onda ovi nasi tobože tik tokeri sto prose po tik toku
Sve blokirati
Nije trebao ni postojati.Koju je samo mentalnu devijaciju donio djeci,tinejdzerima,a Boga mi i odraslima.Steta je vec napravljena na ovoj mladoj generaciji,kojima je Tik Tok postao nacin zivota.
SAD poziva kompaniju da proda udio, sve jasno ko dan :D Da je Facebook bio kineski nikad ne bi uspio
Samo nemojte kod nas ukinut nece moci mafijat Faco,Hatic i kompanija
kod nasi sluzbenika treba zabranit pornhub i tako te stranice
Zapadne vrijednosti
Treba ga potpuno zabraniti jer ispra mozak našoj djeci.
Aplikacija stvorena za zaglupljivanje djece. Zabraniti pod hitno
i sta sad da su ovi face i instagram zabranili iz istog razloga bilo bi cenzura a ovako je bojazan zasigurnost, ebem ti duple arsine
Reklame na Klixovoj aplikaciji su postale nemoguce
Što se tiče Kineza i tik toka, zabrana je poželjna.
Tiktok ne može a whatsapp, youtube, gmail, intagram, facebook, viber … mogu. To je sloboda tržisnog natjecanja. Ah da ove su aplikacije iz USA, oni ne prate 😎
Da se razumijemo TikTok je smeće, kao i instagram ali ne mogu dvostruka mjerila.
nizak nivo inteligencije novih generacija tesko sprijeciti samo zabranom tik toka ,kad standarde uvode neke nepismene starlete i tzv.influenseri. Sve daleko od zivota i realnosti gdje koristenje interneta kojem prvenstvena namjena jeste edukacija i brzi protok informacija u stvari koriste gledajuci tik tok sto veze nema sa navedenim, govori mnogo o stepenu inteligencije. Znaci kome ostaje buducnost??? hmmm da skratim,neka nam je bog na pomoci.