Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio ti nama ako Bog da. Svjetski si heroj!
Octa,mamlaze procitaj bar prvo tekst prije nego pocnes baliti po komentarima !!!! Djete nema oca, majka ga poslala na voz jer je morala ostati sa nepokretnom majkom. Krele!!!
Maleni heroj je i pravi medić, neka ga sreca prati
Hassane Allah te pozivio a i brata ti Harrisa i Husseina.
Dječak koji nije došao sam... Fake news na vrhuncu.. Laž djeluje kao i istina..
700 milja? Imamo novi sistem mjernih jedinica u BiH?
Dobro si ti prošao moj Hasane..da si kojim čudom okrenuo na Madjarsku Orban bi te vratio…
Momčina, da je po njegovom sigurno ne bi bilo rata, al ko njega pita, isto ko ni mene ni tebe ni nikog od nas
botovi neznaju razlikovati Slovacku i Poljsku, sve je to za njih Srbija
cuj ovo svi su pricali na stranim jezicima pa zar nisu ukrajinci..sta ce se sve dovuci u evropu pod plastom ukrajinaca sam bog zna
Juce na N1 je bilo receno da nije sam dosao vec s porodicom. Slava Ukrajini.
o klincu koji je otisao u Poljsku. mali koji je otisao do Slovacke je sam bio
Ovaj sto je isao za Slovacku je sam bio,a sasvim drugi djecak koji je isao prema Poljskoj granici je bio sa porodicom,ali su prvo rekli da je bio sam.
Rat … najgluplja stvar i nikad nije poveden radi toga sto su djeca ili mladi odlucili tako… vazda neki starohani , napricaju brdo da podmazu rodoljublje , podgriju svoj ego i tako, na kraju djeca i mladost ginu … starohani ne mogu u rat , jer su starohani… Putin je oreko 70 .
Niti je to taj djecak niti je djecak koji je presao granicu "sam" bio sam...Bila je njegova porodica koja je poslije izjavila da su im dali hrane i slatkisa samo da mali krene sam naprije da ga slikaju.. Tako rade ovi Goebbelovski zapadni mediji kada zele da emocionalno uniste čitatelje, a zasto tako niste izvjestavali kada je NATO unistavao Irak, Afganistan,Somaliju,Jemen,Libiju?
Kada je NATO bacao aerosolne, kasetne te napalm bombe i sve sto je zabranjeno ženevskom konvencijom? A desetine drugih drzava unistavao ekonomski i pravio iz ovisne o MMF koji iz lihvari narednih desetine generacija...Gdje je tada sućut? Kako ova plaćena propaganda radi, Goebbels bi vam zavidio. Ali Ukrajinu ste bar naoruzali, a nama ste uveli embargo da se branimo, a prekinuli rat kada smo dobijali. I onda kada glupi bošnjo hvali "zapad" i da "nije njih bilo".....
Istine ovdje ima brdo… nazalost , nije ni Natovo maslo za ramazana. Bosna , Hrvatska, Srbija … samo za potkusurivanje interesa velikih. Problem je kad tim malim , kusurovima hovno naraste te misle da je srce pa pokazu najgoru stranu ljudskosti, ratom izmedju se itd.
Ovog uzrasta su bili partizanski bombaši i kuriri.
Nikome ne pozeliti ovakvu sudbinu da mora od kuce da bjezi ali istine radi, poljski granicari objasnili da djecak nije bio sam.
Informisi se, nije to taj djecak.
Nijedno dijete nije zasluzilo da ovo prozivljava. Ispasta zbog politika odraslih..uzas