Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix aa svojim losim engleskim preveo zapadne tabloide kako na osnovu nacina sjedenja Putina predvidjaju ekonomske pokazatelje centralne azije
vijet cemo kad zazimi.
Ove muslimanske zemlje centralne Azije druguju sa Kinom ignorišući cinjenicu da Kina sprovodi pogrom vecinskih Ujgura u Xinjiang pokrajini. Koncentracioni logori, pogubljenja, silovanja, sve se to tamo desava.
Orban, Zoki i Dodo jos malo ostaju usamljeni u podršci kepecu
Ove muslimanske zemlje centralne Azije druguju sa Kinom ignorišući cinjenicu da Kina sprovodi pogrom vecinskih Ujgura u Xinjiang pokrajini. Koncentracioni logori, pogubljenja, silovanja, sve se to tamo desava.
Ovaj covjek sigurno ima stanovitih zdravstvenih problema, jer uvijek ima papir u ruci. Pitanje za doktore, zasto?
Putinu ostalo samo jos plin da dila. I to jeftino ako hoce da ga se primjeti.
Ma dobio bi i Putko isti tretman, nego je preopasno da se zadrzava previse na otvorenom. Tako je to kad stavis sebi metu na celo i to na svijetskom nivou.
kako bi Xi ove turkestance potamanio da mu padnu šaka
kina zapadu prodaje svoje smece.kao i rusija od zapada zivi.od sirotinje treceg svijeta niko ne moze zivjeti
Koji je "stručnjak"pisao ovaj članak???
To samo gomila autokrata i diktatora koji nisu države, i sad da se oni slože i nešto naprave. Oni su naučili samo da iscijede svoje zemlje i prebace lovu na zapad na sigurno.
Zamolio bih klix da napise jedan clanak o BRICS, uzmite sa wikipedie samo napisite da demantujete ove gluposti gdje god da ste naisli na njih.
merkelin i makronov klovn je gotov,ruski narod ce sa njim zavrsiti kao sa carskom porodicom,nece imati srece ko milosevic,da mu ko fol sude u hagu
Nešto je Putin nevoljan , prosto mi ga žao !!!
Klix kao najveći portal u BiH trebao bi malo objavljivati i edukacijakog sadržaja, da ova naša raja nešto i nauči. Npr. kako je Moskovija uspjela da kolonizira okolne države i formira ogromno carstvo. Koje federalne jedinice bi rado istupile iz ruske federacije, te zašto Kina ne voli ruse zbog Mandžurije. "vole" ih samo kad im treba kontra argument americi.
Kako bih mu razbio ovu nakaznu glavu macolom
Žgljiho
Nargilaši, ovo zahtijeva ozbiljne analize. Šta se dešava?
Ma nema svi distanciraju LoL Majko moja mila jestel podesili radijatore na 19c ako niste ne igrajte se sa zivotom valja u zatvor ako bude na 20c, da distanciraju se djeca od svoje majke... Koja propagnada majko mila! LoL