Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naoružavaju Cioniste cjelo vrijeme i pomažu im sa svojom flotom brodova da ubijaju onu djecu Gaze i sad fol oni zagovornici mir. Jedino je ispravno da se nadzete pred Medzunarodni sudom za ovo što radite da vam se sudi.
Dole fašistički Izrael!!! Free Palestine !!!
Sta je djecoubojice genocidne ? Fasisti. Mora se pregovarayi sa Hamasom. Dzaba van i cemerika i bombe od tone.
e cuj da dozvole palestincima da se vrate kuci a sve im kuce porusene,dabogda ko god ovome kumovo isto dozivio
Da se protjeranom dozvoli povratak svojoj kući ? Sotonistička i ku***anjska posla ... na kraju krajeva, muslimani a Palestinci uopšte, nikoga nisu napali. Sad vidimo da je i ono sa Kulama u NY veoma upitno. Gaza je sve pokazala.