Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Bože sačuvaj nas od prokletstva i ovog zla koje vlada na ovoj zemlji a isto tako shvatimo da je čovjek gori od bilo koje životinje što pokazuje ovaj slučaj kao i dešavanja u proteklom ratu.
ovo je zalosno sta ovi krscanski teroristi rade. Ali od krscana i nije nista bolje za ocekivati. To su oduvijek bili barbari, zlocinci.
Bilo je par slučajeva u proteklom ratu, od strane četnika. tj vojske Republike Srpske, tj vojske bosanskih srba, ciji su skoro svi generali ratni zločinci. Imamo mi u bosni tih monstera, probude se svakih 50-tak godina.
jok eto sve smo dalji
Kako koji dan dolazi sve smo blizi smaku svijeta.
Desilo se to i BiH prije cca 40 godina, Žena nožem rasporila stomak drugoj ženi i izvadila dijete.