Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije terorizam jer nije musliman,a kad katolici,pravoslavci i zidovi ubijaju to je normalno
Za mene je ubica ubica. Hoce li ga nazvati teroristom ili ne zaboli me. Previse se smaramo oko toga. Zao mi je ljudi naravno ali treba se cuvati da to jednom ne bude i kod nas to je najbitnje. Koga boli k***c kako ga zovu.
"(A imaju one iz Sarajeva one idu u Prag još 2004 g.su sr...ku imale ).sa svakakim se ima posla,ono svoj je svoj j ,puno je to lopovizma od svakoga ...
Sad ce fashisti izraela objaviti da je napadac simpatizer Hamasa a zapad ih podrzati dok se drugo ne dokaze.
Cuna me boli za njima. Preko 8000 djece ubijeno za nekoliko sedmica pa zapad podrzaje.
Podrzaje 😒
Ima li barem T od terorizma?
Ne mogu više da čitam ove idiote sto stalno potenciraju pitanje islama i muslimana kod ovakvih ubijanja. Ako neko ovako ubija iz vjerskih ili političkih ili ideoloških razloga, onda jeste terorist! Ovaj Čeh nije terorist nego umobolnik. Primjer terorizma su ustaski napadi na jugoslovenske ambasade i ustaske otmice aviona u vrijeme dvije Jugoslavije. Primjer terorizma je rušenje tornjeva u New Yorku i mnogi drugi bombaski i dinamitaski napadi u ime vjere islama.
Ma džaba objašnjavaš. Nije da oni ne mogu shvatiti razliku, već ne žele da je shvate.
Pozdrav iz danas tužnog Praga 😪😪😪😪😪😪😪
Česi bili protiv zaustavljanja izraelskog terora i evo sad kod njih terora.
Ebo mamu svoju
Kod nas kad je Mevlid poceo rokati po ambasadi ukinuse ga snajperom za 5 min. Nikada policija ne reaguje brzo kada su ove stvari u pitanju.
jeste, toliko su bili efikasni sat vremena ispred hodao sa automatom
Pa mozda je trenirao u Izraelu u IDF posto je i on jevrej iz Ceske. Bice dosta takvih na povratku u zapadnu evropu, IDFovci, zedni krvi.
Previše se zle krvi nakupilo u svijetu, naročito Zapadnom, otkad je Izrael ovo uradio Gazi. Ovo ćemo od sada gledati svakodnevno u Zapadnoj Europi i USA. Izrael je legitimisao sve kršćanske teroriste i psihopate da krenu ubijati civile. Muslimani, držite se po strani i ne miješajte u ono što dolazi a to je masovni val bijelačkog terorizma na Zapadu
Cuj hriscanske teroriste, Ceska vecinom ateisticka, a muslimani najcesce rade ovakve napade. Tacnije ,muslimani jedini to rade u ime boga
Sada ce reci ,,ma presao na islam,,
Nema šta, sposobni ovi "psihički bolesnici" u EU, svi trenirani, najnovije oružje a kod nas ih niko ne pozdravi na ulici koliko su nemoćni.