Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Der Spiegel=The Guardian=CNN=Klix Braća po materi
I index, ista grupacija, sad udji na index i prekopiran tekst ovi iz klixa tu stave
Pa logicno, dobiju sve clanke, salju im sta ce stavljati po portalima, oni samo prevedu na nas i kopiraju jedni od drugih, a sve to ide nekome u korist, do sad su samo mediji objavlili pobjedu Bidena ni jedno sluzbeno tijelo, mediji mogu sve namjestiti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Manipulativna smeća. Obama je bio predsjednik tek treći dan i naručio je bombardiranja u kojem je poginulo 22 civila, ali Obama i Biden su vam super. Obama je naredio 563 napada dronom u kojima je pobijeno oko 1000 civila, a neslužbeno puno više. Da je umjesto Trumpa Obama bio taj koji je (ili sad Biden) izgladio odnose sa Sj Korejom i postao prvi američki predsjednik koji je kročio u tu zemlju i rukovio se sa vođom, mediji bi mu pušili na koljenima i dali nobelu nagradu za mir.
Zar se mogu dvije nobelove za mir dobit?
Fakat ne vidim kakve mi veze imamo sa tim što Biden i Obama rade u Palestini, Pakistanu, Iraku,Siriji i takvim zemljama. Vi koje vas to zanima gledam kao onog mrtvaca Džaferovića. Kakve mi pomoći imamo od tih zemalja? Jedino što nas veže je da smo iste vjere, ništa više. Brinite se za Ameriku više jer će vam prije ona pomoći nego zemlje Šefika Džaferovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovaj stvarno kaludjerica, ili pametno odigrao?
Nema jake Evrope/Europe bez jake Amerike i nema jake Amerike bez jake Evrope/Europe.
Niti i jedan politicar je cist kao i ovaj novi presjednik Biden svi imaju svoje afere ali Donald Trump je nesto posebno covjek je zalutao u politiku.
Budimo realni,svijet osudjuje Trampa zato sto se posvetio i podredio svojoj naciji.Da se uvlacio drugim nacijama u onu stvar,velicali bi ga.
Krajnje jadno i apsurdno. Pitajte Amere koliko je arapa pobijeno u ratovima po bliskom istoku od '91 pa do danas. Pitajte ih to, i tko je kriv za to.
Hahahaahha mos misliti cak mislim da ce biden biti jos gori od ostalih jer ce biti lutka ovima iz sjene
Trump je američki Šešelj, vole ga Thompson, Vučić, Janša, Dodik, Orban i ostali krvni srodnici
Jel ovo finansira imperator merkel koja dopusta da divljoistocna stoka prlja njemacku i citavu evropu?
Der Spiegel je dobro procijenio Trumpov psihicki profil. On je tipicni zlostavljac.Zlostavljao je svoje zene, djecu,a dobio je priliku da zlostavlja Amerikance i cijeli svijet. On se dopada samo ljudima koji odobravaju diktatore .
@SimpleRed u americi predsjednik je formalitet, sto znaci da sluzi samo da eto bude cak ni njegova partija nema toliku moc, vecu moc imauju druga politicka tijela sad da te ne lazem kako se zovu u glavnom, nije bitno ko je predsjednik
globo homo komunjare kontrolisu sve velike medije
I stvarno Tramonja uspio da napravi Ameriku great again 🇺🇲🇧🇦
2016 za Trumpa glasalo 62, a sad 70 miliona Amerikanaca. Jel naslovnica poruka američkim glasačima?
Lik još nije preuzeo mandat a oni već donijeli sud o njegovu predsjedovanju
Vidim i Jelena Karleusa kmeci sto je Biden predsjednik 😂