Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jerry Nadler, a ne Robert Nadler klikše!
Presudiće ekonomija, to je ono što amerikance zanima kad biraju predsjednika. Ako žive bolje nego prije njega - pobijediće.
Kad krenu izbori, pričaju da našim političarima dolaze konsultanti iz Amerike, Engleske, Njemačke...kao da im objasne šta i kako se radi. Kad gledam njihove političare u zadnjih 20 godina, sve više mislim da naši njih podučavaju
Da ukratko objasnim. Trump je za republikance bogotac a za demokrate kriminalac i neofasista i tacka.
Otkako je Trump objavio da će se kandidovati za predsjednika, ovi kreteni ga omalovažavaju, vrijeđaju, okrivljuju za sve i svašta i šta sve ne. Trump ne samo da je postao predsjednik, nego je iz svojih riječi sve pretvorio u djela, nešto što je izgleda strano za ove što ga prozivaju a desetljećima uredno popunjavaju pozicije. I onda će se načuditi kada bude ponovno izabran 2020.
@Trump2020 tako je dobar da je svijet doveo na ivicu rata,a Ameriku srozao do dna u ocima svijeta!