Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=V_GpmHbg0mo&NR=1 karadzicu majmune sa grane....
Ako ne pocne sudjenja danas sve Majke i zrtve ovog krvolocnika karadabica trebaju STRAJKOVAT GLADJU ispred haskog tribunala srama,svi dijasporci doc ispred suda i strajkovat gladju! Ovo je stvarno ponizenje i gazenje zrtvi,hej politicari dje ste da se izjasnite javno o ovome,dje ste danas ispred te haske maskarade i perfidne igrice??? BiH4EVER!
sjecam se srece na licu tihica kad je perfidna haska maskarada suda oprala genocidnu srbiju ko glavnog krivca i ideologa ratnih ciscenja i genocida u Bosni i Hercegovini,tihicu nirvana i sreca ti je bila na licu!
Trebaju pseto dovesti silom u lancima i katancima na suđenje. Da ga se ponizi do zemlje.