Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jašta, to je glavni motiv, hahaha, ništa drugo.
ma samo britanski portal može smišljati ovakve laži.
Istina je da Rusija muku muči sa mortalitetom, ali slažem se da to nije motiv ove agresije. Pravi motiv je teritorija, hrana kao oružje ucjene i geostrateško ovladavanje sjevernom obalom Crnog mora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MILION GORE DOLE JA MISLIO 30 MILIONA
Super tekst ali cista propaganda. Ovaj tekst bi imao puni kredibilitet kada bi analizirao i poredio stanje nataliteta u ostalim evropskim zemljama.
DE BA NE LUPAJTE ...pravo ga boli ona stvar za natalitetom kao i Vucka i Dodu i Orbana ,Jansu, Mianovica i sve te kurc... despote koji kraduci od naroda i stvarajuci carstva pravo su se nasekirali .....
To je nezaustavi proces,dugoročno, tako nacija nestaje ,kada se predje odredjeni prag samoodrživosti genetskog materijala. Apsurd je da skoro sve razvijene zemlje imaju isti problem,a da veliki natalitet imaju afričke zemlje i Indija,te bliski istok.. Nisam neki rasista ali Bijelci nemaju šansi dugoročno..
Logicno nema sta, zaturis rat da ljudi izgunu I tako ti se poveća brojno stanje ljudi.
25 milijuna Rusa živi ispod linije siromaštva,u totalnoj bijedi.
eto kao kod nas ne opada broj stanovnistva. Pa svake godien nestane jedan grad
Rudija ga je vec popusila...
Staljin je pobio 10 miliona da i osigurao da vladaju ovakav kao što su Putin
9 triliona dolara prirodnih resursa koje ima Ukrajina je glavni razlog invazije i agresije .
Ajmo rusofili , počnite sa fantazijama i teorijama zavjere 3 2 1 kreni 😂😂😂😂😂😂😂
Nema ovdje rusofila, samo botova iz šumske koji misle da će dislajkanjem komentara o ruskoj agresiji na bolje promijeniti generalno mišljenje o okupatoru. E pa evo vam odmah moja reakcija - što više svojim dislajkovima pokazujete primitivizam, to više mrzim tu vašu Rusiju.
Koje gluposti ces procitati, posebno kad analizu vrse Britanci i Ameri.
Čekaj zar nije on porodični čovjek koji promovira porodicu i vjeru, izgleda promovira tako da žive ko sirotinja u stanovima bez kanalizacije dok oligarsi vozaju jahte vrijedne 300 miliona.
sigurno. pa nece valjda gas, zitarice i rude litijuma biti razlog za rat?
Pad stanovništva ??? Gdje ste vi išli u školu, kako stanovništvo može pasti? Broj stanovnika da, ali pad stanovništva, zaboga!!!???
Ja mislim da je ovo pokrenuo zbog horoskopa.Uran mu junu ulazi , a Neptun djeluje retrogradno na Ukrajinu pa konta šteta da ne iskoristi takvu priliku