Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina je Rusija!
Prodala vas je USA,samo to još niste svjesni
Nadam se da ce apokalipticni konj Zelenko biti presudjen za ucesce u zlocinima prema Ukrajinskom narodu, a u korist i za racun Babilonske kuravele.
Protiv Putina sam bio od pocetka ali sad mi se sve cini da je covjek kreno protiv zla EU i Amerike EU ima nula politicare koji ne znaju sta zele i nemaju moc ni kod nas ni kod KiM
Dokaz koliko je jak NATO. Evo konflikt ode ka istoku, Ukrajina puštena niz vodu, pa sta da se još uključe Iran, Kina, šah - mat. Jednostavno ovo je lupanje po prstima zapadu, sa Ukrajinom, a još sada gore sa Palestinom su pokazali pravo lice, nisu tu radi mira, vec nemira.
Načitaniji i upuceniji ljudi ce shvatiti da je ovo logican rezultat interesa zapadnih sila. Bliski istok je i u toku operacije Barbarosa '41 bio u fokusu Velike Britanije, zbog cega nije stigla korektna pomoc Crvenoj Armiji.
od 250god postojanje, 238god su ratovima.
Cionisti (i pored njih Ameri i EU) ce prodati Ukrajinske pokrajine Putinu samo da se on ne mijesa na bliskom istoku (da ne podrzava logisticno i sa oruzjem Iran). Sva politika je biznis, bojim se da je sljedeci na redu Iran, sve ostalo na svijetu vise manje kontroliraju cionisti sa parama.
Ma nije pala podrska radi Palestine, podrsku su izgubili jer traze pare i opremu bez prestanka i nista im nije dovoljno.
Izrael je zločinačka tvorevina
I jeste finta da se Rusija nečim zanima da se ne miješa u bliski istok... Dok nije bilo rata u ukrajini kako su Rusi spasili Asada u Siriji gdje su bili tada Amerika
bila je rame uz rame sa isisom i kurdima
Jeli Texas jos u Americi?
"Utjecaj rata u Gazi na američke izbore je značajan. Biden se oslanja na mlade birače i arapske Amerikance kako bi osigurao pobjedu. Međutim, mnogi unutar ovih grupa nezadovoljni su podrškom Izraelu." Dragi moj B.H. utjecaj Rata u Gazi na izbore u USA je minoran. U biti, Amerika je ozbiljna država s dugoročno definiranom politikom, planiranim ciljevima i interesima tako da je potpuno svejedno koji će kandidat dobiti izbore. Princip je isti, sve su ostalo nijanse.
Potpisujem i mene biračke kutije više ne interesuju ...Kad sam doselio u 🇺🇸gorivo bilo 1999 90 centi a sada je $3.90
Biden je cionist a Trump je cionist na kubik.
Prokleta Amerika
Licno mislim da Ukrajina i nije bila predvidjena da se ovoliko dugo brani. Zao mi je Ukrajinaca, ali kad vidim sta radi Izrael sa Palestincima, USA mi sad dodje isto sranje kao i Rusija. Ako dodje do ili-ili nesumnjivo ce Ameri pustiti niz vodu prvo Ukrajinu.
I opet na kraju price gine samo obican narod, dok se saka najmocnijih bogati. A ostali smrtnici po svijetu navijaju za jednu ili drugu stranu...