Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ali ima glavu rodjenu za "stolicu"
Debilu lik nije Krscanin
kakve veze ima kakvo cemo mu ime dati! joj stvarno...ova lubanja je ubila troje mladih dobrih ljudi....hoce li to ista promijeniti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sud ce ga proglasiti psihickim bolesnikom, zato sto je planirano ubio muslimane, a da je obrnuto onda bi bio terorista.
...pa, jarane, ni onaj bošnjo što je pobio anđeliće kod konjica nije bio proglašen teroristom...iako je motiv zločin abio identičan ovome.
..enoga, zasjeo paša i minusa l minusa :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije mi jasno kako moze da bude terorista a nije musliman. Ovo je samo malo ubistvo..nako bez veze..
kako dobroćudan izraz lica ima , za ne povjerovati ....
Na kraju će bit istina da ih je ubio radi ničeg. Luđaku i ne treba motiv, a ni povod. Kao što sam rekla, vjerovatno obični ubica i to je sve.
Sta je po vjeri?😀
Optuzen je samo za planirano ubistvo muslimana! A da je to Musliman uradio bilo bi : Optuzen za terorizam u americi !! cccc
Sad ga treba isporučiti u libiju
Samo su muslimani teroristi - a ovi Krscani koji ubijaju su menralno poremeceni , odnosno MALO LUDI
Ubica je ubica, i nije vazno dal će ga nazvati terorist, kanta, vjernik nevjernik..
Uglavnom za ove ljude kazu da su ateisti da se nebi moglo reci katolicki terorista.
Zamisli u nekoj islamskoj zemlji neko optužen za ubistvo kjafira???
Koliko seru ovi muslimani kad uporno ponavljaju da neko muslimane naziva teroristima, ćoravi su kad neko kaže islamski terorist, inače ovaj ne bi bio uhapšen da je tako, te bi bilo zabranjeno bilo šta muslimanima na Zapadu, znači ne serite, ne glumite žrtve jer se time poistovjećujete sa teroristima.
Hebali ti vlasi majku fašističku, a i ti njima balijanderu talibanski
Kakav glupan, tebe je samo edhem bičakčić mogo napravit, levatino fašistička :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj će biti oštro kažnjen... a daj te mi samo jednog munđosa koji je osuđen od strane neke islamske zemlje
Mislim da neki u komentarima moraju nauciti razliku izmedju zlocina iz mrznje i terorizma. Sve je to definisano, pa potrazite. Ako vam se ne da traziti da vam objasnim da terorizam ima ideoloski/politicki cilj i najcesce se radi na sto javnijim mjestima u cilju zastrasivanja sire populacije. Ovaj tip koliko god gnjusan bio nije imao ideoloski ni politicki cilj niti je ovo uradio u cilju zastrasivanja sire populacije. Jos uvijek nije definitivno odredjeno ni da se radi o zlocinu iz mrznje, a terorizam ne dolazi u obzir.
terorista
dusa mojaa, nema te ko pemzije :P pozelila sam te :(
ajoj, ja bas sad uzivam, gotovi ispiti :D hoces da se zamjenimo da odmoris koji dan :D
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Krmak.
Klix ciljano pise zapaljive naslove.. radi jebenih komentara sirite mrznju.. Sam naslov je glup i ponistava sam sebe.. Ciljano ubijanje muslimana a nije iskljucena ni vjerska mrznja.. Jeftino.. sta mediji nece raditi radi koje marke vise.
U ovakvim momentima.. kada svako dan izadje vijest kako je neko nekog ubio radi vjerskih razloga pisati ovake zapaljive i prije svega lazne naslove je krajnje neodgovorno.. Vi bi trebali biti ta karika objektivnosti a ne sijati dodadtnu mrznju lazima
Bitno je da oni zastite Silajdzicku, sestru od Dzeke, Dzenana Jahica, Ganica, a to sto se svaki dan prosipa huskacka retorika na vecini glavnih tema je dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (2)