Dmitrij Rogozin
0
"CNN i BBC izvrću činjenice"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li ti pojašnjenje? Kod Kosova mogu povijesni razlozi, jer etnički faktor nema snage, a šta ćemo kod Vojvodine. Nikad SRBIJANSKA do 1918., faktor sile, inače Srbiju su poslije I.svjetskog rata zvali lešinar Antante.
Dvostruke standarde ste uveli vi na Balkanu; kada je etnički princip bio u vašu korist onda ste ga poštivali, a kada ne onda ste se pozivali na historijski. Tvoja škola je ovoratna, isprana velikosrpskom ideologijom, a moj fakultet društvenih znanosti iz osamdesetih godina sa najjače katedre za historiju.
bravo bosanac..pametan si...vidi se...momcina ipo..:)) sto ne povezes srbiju i gruziju? srbiji uzmes dio teritorije i to je po svjetskim standardima ok, a gruziji ne, jer je i to ok...dvostruki standari...bosanac, momcina si i to velika...rodila te majka takvog finog i nacitanog...joj, odusevio si me...
Fašista našao dijeliti lekcije, šta je Rusija radila kroz stoljeća; etnički očistila Krim od njenih viševjekovnih stanovnika-Tatara, izvršila derastaciju Čečena i drugih Kavkaskih naroda, a onda planski vršila asimilaciju preostalih i naseljavali Ruse. Dabogda se raspala genocidna tvorevina.