Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediji u šoku, jer bosanski muslimani navijaju za pravoslavne Ukrajince, a bosanski pravoslavci navijaju za ćećene muslimane. Čerćil je to dobro objasno kada je rekao da ne postoje vječite ljubavi nego postoje vječiti interesi.
Sram da ih bude!
šta je interes Bosnjaka ili muslimana u BiH da podrzavaju okupiranu zemlju osim prezira prema agresiji i ubijanju
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Oteto prokleto braćo i to za Ramazan?
Uništena zgrada iza sve govori. Volja ukrajinskog naroda će na kraju pobijediti!
Dobar si dok valjaš režimu sljedeći si ti na redu a ginuli ste za putinov interes
based
Otpadnici od islama...
Draži su mi Ukrainci koji se hrabro brane u svojoj zemlji od ovih zalutalih sljedbenika lika i djela dimljačara Kadirova.Između iskrenih vjernika kršćana i muslimana mala je razlika ,problem su lojave Šonje koje se zakote u svakom narodu pa zulum čine drugom .
U cemu je stvar sa bradom kod njih i kod ovih drugih...😂😂😂😂
Ko da gledam sve će zločine iz BUche, MAriopolja i sl. uvaliti "muslimanima" i Putinko i Zapad će uprijeti prstom: "Vidite kako su ti muslimani okrutni zlikovci" opraće ruke od Kadirova, tupsona koji to ne konta, al nek je on na zastavi. Taj baca marketinške fore, doš'o malo da se uslika, nije on vidio borbe!!
Navijali za one ili ove ovdje se radi o velikoj lovi. Putin dnevno profitira od EU i sl milijardu dolara od gasa i nafte. Tu ulogu će sada preuzeti Ameri, zna se čiji lobi, a Zeleniger je dio toga. A građani!? Ko bre šiša te ovce tu kolateralnu štetu!! A vi se određujte kako hoćete!!
Koji grad? Ostavili ste pustoš. Kao arkanovci kad su se slikali u Vukovaru.
Ja kao Bosnjak navijam za Ukrajince, bez obzira na vjeroispovijest ( ortodox, jevreji, muslimani) Navijam za narod jedne drzave koja je napadnuta od ruskog agresora. To sto su ceceni muslimani meni ne znaci ama bas nista. U mojim ocima su agresori, okupatori i ubice sa izgledom i intelektom pecinskih ljudi. Dakle to sta rekao cercil o interesu , nije uvijek tacno. Nikakvog interesa ni ljubavi nemam, imam samo osjecaj za pravdu i ljudskost!
А јесу ли ти исто тако Османлије агресори на Балкану?
Tiktok mudžahedini uzeli grad koji je naseljen isključivo krščanima koje je rusija protjerala sa Krima... Sve se pitam, kako li je lojavom Kusturici, Nemanji ili Emiru, gledati ove snimke? budući da prezire mudžahedine a invaziju Ukrajine potpuno opravdava kao "sukob civilizacija" i "borba protiv transhumanizma"
Presudiće se i tebi kao ostalima. Goret ćeš u Paklu, Kadirov. Prije toga sudija na zemčli će presuditi. Majmune od neroda.
Na stranu sve, neki dan ona ukrainka nasminkana i vesela u tenku, ovi sada dotjerani, ocesljanih brada, ciste uniforme, nove slusalice tek opakovane na usima, meni ovo sve vise lici na film, posebno ovaj snimak ovih statista
Bošnjaci ne mogu i ne smiju opravdati Čečensko miješanje u Ukrajinu, to je kao da opravdavamo miješanje Srbije u rat u BiH.
mogu sebe zvati kako hoce, nema razalike izmjedju vikend cecena i vikend cetnika
Koji grad ? Možda su ruševine pod vašom kontrolom.
Ovako bi u BiH miljenici fikreta abdica predstavljali interese srbije, republike srpske karadjica seselja vucica i ostalih ....da su pobijedili. Srecom tu smo gdje.jesmo.a njihove sve ....vodje politicke i vojne ...su zavrsile u hagu.
@gooU...slazemde. Meni licno, to je posljedica SDA politike, a i sam termin Bosnjaci...je vise odmogao nego pomogao. Time smo samo prihvatili da se stavimo.u "svoj" tor dok se kao.i ostali medjusobno tapsemo.po ledjima i vecinom glasamo za kriminalce. Muslimani su gradjani BiH koji imaju Hrvatsko ili Srpsko porijeklo. Ko je katolik, pravoslavac, musliman su price za sire izmanipulisane mase. To je individualan, privatan i Intiman izbor da se okrenes bogu, principima, respektu suzivotu itd.