Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da hoce jos jedan rat, da otjeramo ovu srbadiju do sibira...
Ahmedinedzad i njemu slicni su toliko napatili i osramotili taj visoko kulturni i po svemu ostalom ugledni narod - doso je i njemu kraj, napokon! GO PERSIA!!!
Irancima mnogo snage u hrabroj borbi protiv imperijalizma. Ni milimetar nazad!
Naprijed AHMEDINEDZAD. Da Iran nije imao njega ko zna sta bi Amerika uradila sa Iranom.
Moj gigi tamo ima bijede koliko i u bivšoj Jugoslaviji.
Moj mato, tamo ti je jad i bijeda, stanovnistvo nista od tog nema.... @fsd Sa Dodikom u Evropu? Mozda kad prestane skidat kosulje po kafanama i pjevati rokekoke
Jedina zemlja kojoj sankcije ne mogu ništa. U Iranu su razvili sve vidove privrede. Proizvode sve: od auta, robota, oružja, kompjutera, vozova, aviona do prehrambene i odjevne industrije ili gradnje.
e.b.a.o vam dodik mater bal.ijsku da vi imate takvog vodju vi bi ste odavno vec bili u evropi
Ovaj Ahmadinejad je isti kao i Dodik... niko osim njega ne valja, svi ostali lazu, kradu, izmisljaju... samo on je najpametniji i najposteniji... ccccc Tipicni siledzija i autokrata.