Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se boriti protiv seksizma? Možemo li to? Jesmo li ljudi, od krvi i mesa, ili smo roboti? Na kraju krajeva, ja na seksizma me gledam kao na nešto loše i razlikujem ga od nekih drugih, negativnih pojava. Ovu statuu gledam kao na odu ženskoj lepoti, ko vidi nešto drugo, to je samo njegov problem.
Kažu femindžare da je gledanje ženske osobe duže od 3 sekunde seksualno napastvovanje.
Muški šovinizam je jedno od "zala"Italije,a to kao ne postoji ženski šovinizam ili je on samo benigan ono žene se tu i tamo samo malo šale tako što kažu da su muškarci spermodavci,životinje koje treba klati?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tito dragi statue gologuzih zena i muskaraca sirom svijeta vise od 2000 godina, al eto sad je to postao seksizam...
Piše li negdje kako se zvala model što je po njoj urađena statua?
Sto su sve feministice ruzne i debele, a kad im se obratis onda je to sexizam....de se malo skontajte sta zelite...svako bi tvrde bronzane guzove al ne moze gospodjo...da je pojest kilo bureka i onda ti je cijeli svijet kriv...a ovim umjetnicima poruka, pravite sklupture pod burkom, da ne kake ove kvazi feministkinje debele...
Dobri guzovi
dovedite je u Sarajevo, da je vjenčamo sa našim multi-kulti čovjekom. bili bi odličan par!
Bolesni, ludi i idiotski stadij nase civilizacije. Vladavina extremista, minoriteta, ruznih, izopacenih, primitivnih, patoloskih, neobrazovanih,... Zato se rijetki smiju sa razlogom, nestaju kulture, umjetnosti, tradicije, zivotne radosti, optimizam,....
Nece valja satanisti,pedofili,pederi,prostitutke uzdizati i siriti moral,cast,cednost nego bas sodomu i gomoru.
Eh, da su u BiH problemi kao u Italiji.
Kad prije ukloniše tekst o djetetu koje nije primljeno na pedijatriju......
Neka guzova. Dok je guzova, biće i svijeta.
Uz dužno poštovanje prema ženama napisat ću nešto što je istinito ali ružno. Niste sve iste to je definitivno,ali je većina žena izgubila sve što je moralno u ženi. I same sebe promovišu u lošem izdanju. Niko ih nije natjerao da se oblače kao prostitutke. I još se čude i ljute kad neki muškarac njihovog morala zviždi i dobacuje za njima.
Uz duzno postovanje prema tvom misljenju, moral nema bas puno veze sa spoljasnjim izgledom. Ako na tvoje misljenje o necijem moralu utjece necija vanjstina, onda si ti taj koji je nemoralan, odnosno, problem je u tebi.
A nije seksizam sto je za svaku ubogu reklamu zena (polu)gola, sto je za svaki festival, manifestaciju senzacija upravo ona koja se pojavi tako (ne)obucena?! Ali zato seksizam je ova statua, djelo umjetnika. Bravo žene!
Tacno
Sex... Sve se svodi na sex... Bez sexa nema zivota...
100 % se slazem !!!!!!!!!! Ljudi sexajte se stalno , nikad ne znate kad ce vam se smrknuti . Zivjela ljubav i sex !!!!!!
Samo nek se guzovi vide
A kad David ono malo cune isuce, to nije problem
Upravo su my je smanjili her se crkva bunila u