Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda potresnu prizori. Dirljivi su kada je na granici sa tužnim ali ipak pozitivno. Npr: susret djeteta i oca nakon dugo vremena.
@Kapetankk Mene zanima da li onaj turski brod i dalje traži naftu u grčkim i ciparskim teritorijalnim vodama? Samo pitam
@Kapetankk Pa dirljivo je kada spase osobu, psa ili macku ispod rusevina i ponovo se sretne za porodicom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Zemljotres se osjetio i u Istanbulu, ali u truskoj prijestolnici nije prijavljena šteta". Znači, ili ne znate da riječ "prijestolnica" znači "glavni grad", ili ne znate da je glavni grad Turske - Ankara!!!
@wolf07 To ne znaju ali znaju da je Erdogan najbolji, najveći itd.
Aww onokad novinari Klixa uzmu citirati neprovjerene anonimuse bjelosvjetskih tviterskih bespuća koji tvituju FAKE slike ljubimaca shutterstocka pa ih u svojim autorskim člancima ugradi u tursku zemljotresnu tragediju... Stalno apelujem DA NE POTCJENJUJU SVOJE ČITATELJSTVO, DA PROVJERE ŠTA PIŠU, ALI AVAJ.
Turci i bošnjaci-srbi-hrvati kao da se nikada nisu sreli, kao sto i nisu. Njihova kultura je prevelika u odnosu na našu, spašava i pse i macke i zeceve. A kod nas ih šutaju.
@MalteNeFantastican tako je europa primi ove migrante arape a ovi ih sutaju
nek su i zeca izvukli! a u pm
@Bosancheros Turci i bošnjaci kao da se nikada nisu sreli, kao sto i nisu. Njihova kultura je prevelika u odnosu na našu, spašava i pse i macke i zeceve. A kod nas ih šutaju.
Mene zanima da li onaj turski brod i dalje traži naftu u grčkim i ciparskim teritorijalnim vodama? Samo pitam
Ocel bosnjo poslat ista humanitarne pomoci il ce zavrsit samo na selamu
@fbUser1555333963 Naravno da neće. Bošnjo zna samo tražiti sadaku
Je l' sad raspravljaju o busotinama cije je more i cija su ostrva???
@JednookiDedzal Dobro pitanje. Mene zanima da li onaj turski brod i dalje traži naftu u grčkim i ciparskim teritorijalnim vodama
nedo Bog gore
Ljudi me pretjerano ne zanimaju ali su slike spasenih zivotinja definitivno dirljive.