Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvedeš sankcije drugoj državi i onda nemaš na čemu ispržiti čips i jaja, hahahaha, koji debilizam.
Imaš, promjeni recept i prži na drugoj vrsti ulja. Suncokretovo i nije nesta najzdravije.
Hahaha, kako ameri zadovoljno trljaju ruke, shebali evropsku ekonomiju i sad će im 'pomoći' prodajom ulja, brašna i energenata po troduploj cijeni. Good Job👏👏
Super sad ce mo biti zdravi
Ima svinjska mast, buraz!
e cuj od repice.
Koja glupost? Kaze suti pametniji si. Nemoze se vise sutiti vidi kakav je svjet postao. Prije godinu ja mislim Indija blokirala kupovinu palminog ulja iz Indonezije, ma nesto opet u vezi nacionalizma. Indonezani mozda i danas imaju tog palminog-rafiniranog ulja i na bacanje, cjena prava sitnica. I da se plati prevoz iz indonezije, po niskoj cijeni bih mozda kod nas doslo opet na 2km. Niko od bosnjaka ni prstom da mrdne ista, osim korupcije i laganice u padze i to.
Ukrajina i Rusija hrani cijeli svijet? Dajte odvadite malo.
hahah pa bolidi jedni nema veze sa objavljenim sankcijama u Rusiji, nestasica je zbog samog rata sto se odvija podrzavali jednog ili drugog NE PROIZVODI SE I NE MOZE SE IZVOZITI
Sve splanito, pa ovo se govorilo tek kad je korona pocela da nas poslje ceka kriza.
A de mi reci,palmino ulje,jel i to iz Rusije i Ukrajine,a?! Ma kada riba poskupi biće "Rusi,Rusi,sjeme im se zatrlo!". Neko opasno jbe sojke na globalnom nivou i koristi Ruse kao izgovor.
Svinjska mast eto im rješenja
27 % manje ulja i eto cipsa 🤓
Neće može drugovi bez Rusa nikako drugovi
Članak zapravo tvrdi nesta suprotno.....
Chips je stetan po zdravlje, dobro je da ga ne proizvode.
A vi onda na puteru pržite, sila ste, nema šta.😉
Lijepo spremiš rublje i zamoliš ruse da kupiš ulje, nisu oni cicije, daće vam ulja da ne žulja.