Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je ludji od Trampa
IMA ČOVIĆ I DODIK DA POLUDE: Komšić primljen u ministartvo odbrane Velike Britanije Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, u sklopu radne posjete Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske, posjetio je danas Kraljevski koledž studija odbrane (Royal College of Defense Studies) gdje se obratio polaznicima akademije.
@Analiticar1992 Predsjednika bi trebao u najmanju ruku docekati premijer a ne da kao zadnja fuksa ide u obilazak kadeta vojne akademije. Toliko o znacanju BiH uopste gledano....
@Analiticar1992 Čovića baš brige za to. Njemu je bitno da ovi izlete iz EU parlamenta i da Pučani a to je CDU i HDZ i drugi pučani imaju večinu u eu parlamentu jer sami Britanci nisu u evropskim pučanima nego drugi eu grupacijama. Manje Britanaca = jači HDZ.
Ovi psuju kao kocijasi i kad je redovna sjednica.
Britanci ipak skontali da neće iz EU. Ipak poslije jebbanja nema kajanja.
Spašavajte Sejdu za boga miloga
1. Izbacit VB iz EU. 2. Referendum o neovisnosti Škotske i odcjepljenje od VB. 3. Referendum o neovisnosti sjeverne Irske i pripajanje matici Irskoj. 4. Priključenje Giblartara Španjolskoj tj EU.
@gooUser1567859642 Pod broj 5. Izbacit VB iz članstva stalnog vijeća U jer više ne postoji. 6. Australiju konačno proglasit republikom a ne kako je sad da je neka republička monarhija.
Imas li i muzicku zelju?