Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno. Trebaju prvo Ukrajinci ponuditi nesto. Prvo da se vidi sta imaju od prirodnih bogatstava ili zlatnih rezervi. Jer strani vojnici ne ginu bez interesa 🤷🏻‍♂️
Vidim da nisi upucen, Ukraina je glavni izvoznik vise sirovina.
@user pa upravo sam napisao. Prvo da Britanci vide sta im odgovara pa onda da njihovi vojnici ginu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hehehe male šanse i za Ukrajinu i za Bosnu.Putin rekao no no
Kakve veze BiH ima sa rusijom? Samo laik rusofil to moze izjaviti. BiH je u srcu evrope i u srcu natra hiljade kilometara od rusije. Sta rusi smiju? Nista! Samo srati , a ne smiju metka preko nato zemalja poslati i da zele.
Pa naravno da necete kucke teroristicke,lako je tuc golobradu i gologuzu sirotinju iz iraka siruje libije sa daljina od 1000km,a ne morate vi dolaziti ako cacnete gdje ne treba nace vas ruje kod kuce bez problema,vrlo precizno i racionalno😉
Pa nisu ovo 90-e više.... To da imaju na umu i mosnjaci
Sto bi slali ljude, kada im mogu prodavati oruzje? (SAD ce sve iz Afgan sada prodati Ukraincima- dobro im dodje trziste za oruzje; da ga ne vracaju preko mora u SAD...100x ih moze neko presresti)
Don't dream dreams, sto rece Lord Carrington
Zato bi trebali ukraincima dati oruzje vojska njima ne treba imaju oni vojsku
Tako je bilo i kad je Hitler napao Poljsku. Sve kobajagi nema veze nema veze, al kad je vuk pojeo magarca onda kuku lele. U 21-om vijeku ko napadne suverenu drzavu odma mu nuklarku saljes... nema tu kontanja. Samo siledzije i teroristi napadaju prvi.
Very british. Zagužvali bi a da drugi stavi leđa... very british
Naravno. Ni BiH nije u NATO s toga je možemo handriti kako hoćemo bez posledica 😎☝️
Junfer...🖕🖕🖕🖕
Nikakvu vojnu pomoć oni ne daju. Oni prodaju opremu. Zato i služe sva zakuhavanja. Isprepadaju ljude, zavaravaju ih da će im pomoći, a onda kažu da baš i ne mogu i natjeraju ih da bjesomučno troše milijarde na oružje.
Šalji trupe u BiH ovdje će biti svega....
Ajde bar jedan tračak iskrenosti, kakav neće doći od EU. Jedna Ukrajinka je to dobro izrazila - mašu nam EU zastavicom i obećavaju kule i dvore po "mrkva-štap" principu, a po nama stalno samo štap, štap, štap, pa opet štap...
Ama vi njima pomozite u oružju kao što ste Bin Laddena i talibbane i ako su talibbani u papučama otjerali Ruse onda će i Ukrajinci u čizmama.
Nato je samo tigar na papiru, rusi mogu krenuti u rat u sekudi , kinezi takoder, nato se sastoji od vise zemalja od kojih vecina ne bi imala odobrenje za slati svoje vojnike u rat protiv Rusije ili Kine, ista stvar na Balkanu, da se nedaj boze rusi vojno pojave nato ne bi prstom mrdnuo osim naravno velike zabrinutosti.
Komadant ukrajinske vojske rekao izdržali bi 40 minuta.
Ukrajinci su takvu stratešku grešku napravili da je to čudo.