Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni problem na Bliskom Istoku nije postojanje Izraela, nego politika Izraela koja se od 1967. godine pa nadalje pobratimila sa neo-nacistickim i klerikalnim organizacijama povezani sa evangelistickom desnicom koja je opet postavila Putina na celo Rusije neznajuci da on ih sve finansira preko svojih oligarha. Zato i imamo i islamofobiju i antisemitizam koji je vrijeme da se ta dva pojma poistovijete jedna sa drugim
Trump forever
Da hoće obojica otići da smetljište historije, da dođu mlađi... ionako su jednom nogom već u mezaru obojica
Idi kuci lezi zavali se ,duturume
Onajo, Pensilvanija, Viskonsin, Mičigen, Ilinois... su ključne za izbore. Tu je razlika u par stotina ili hiljada glasova. Muslimani a i palestinski hrišćani u ovim državama neće glasati za Bajdena ali ni za Trampa. Ukoliko ne izađu na izbore Tramp će pobijediti.
Koji god Musliman bude glaso za ovog ubicu, ruka mu se osušila..
genocidni senilni dzo oce da privuce na taj nacin glasove Muslimana u USA 💩🤮
Zbilja ovi Americki Muslimani imaju tezak izbor,od dvije ponudjene opcije nezna se koja je gora,moj prijedlog je da ne glasaju,da bar ne dangube.
isto ko Hrvati u BiH imaju Komsica i Covica vrlotezak isbor ali sta ces to je demokratija i ljudi imaju pravo da glasaju za koga hoce ili da ne glasaju
u SADu islamofobija porasla na 216% a antisemitizam na 388%