Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok Evropa zatvara oči na blokade države a krivce vidi samo u Bošnjacima koji su za neke pojam demokratije i tolerancije ne treba nam takva Evropa!!
Arapi, Turci, pa i Rusi, ako se sviđa Evropi da ima rusko-tursku ispostavu u srcu Evrope bujrum.
Dozvolili Dodiku da radi sta oce. Sada uveli preko Schmidta Embargo 2.0 ! U Srebrenici posmatrali iz blizine . Kada smo mrtve na mostovima razmjenjivali biljezili su u svesku. Samo lazu i varaju. Zapalimo OHR i okrenemo se Rusiji !
Neka gori ! Amin ! Slava Rusiji !
Bitno je ovcama davati laznu nadu a istovremeno ih drzati u strahu.
Do članstva u EU je na hiljade preporuka, mišljenja i uslova. Svaki korak će nam evropski desničari (Schmidt, Šugo, Orban, …) usloviti odricanjem od dijela integriteta. Ostali u EU će nemušto glumiti da ne vide ‘non paper o BiH’ ili da nisu dio te perfidne igru. Na zadnjem koraku nećemo imati šta unijeti u EU. Bolje je već sad zaboraviti materijalne ’benefte’ koje nosi desničarska EU.
Proud to be one American🇺🇸💪💯
Nema od toga nista. Onog trena kad je primljema tkzv hrvatska, para drzava cije zemlje dalmacija duchy, donja bosna duchy ( pola iste pripada hrvatskoj), gornja bosna(pola u hr), dubrovnik duchy, i slovenska slavonija. Na toj dodaj da bijeli hrvat cini geneticki svega 25 % te danasnje teritorije ostalo su autotohni bosnjaci i slovenci katolici. Plus presudjeni zlocinci. Ako moramo ratovati biram da uzmem more, a zlatiborske sume, i duklju mogu poslije sa albancima dijeliti
Ma odjebite. Znamo da smo kolonija.
Kad ovi idu u penziju?
Hebete vi nas
Putuj Evropo i nemoj više čekati na nas....
Izbori u cjelini su, kao i uvijek do sada, bili očajno organizovani i prati ih epsko nepovjerenje u državne institucije, naročito u trulu Izbornu komisiju koja je ponovo dokazala da uvijek može gore i jadnije. Zato ćemo dobiti kandidatski status i vjerovatni preteći Tursku u čekanju da nas prime tamo negdje oko 2320 godine.
Odgovorni u zemlji? Takvih u BIH nema...
SLAVA UKRAINA,SLAVA USA AMERIKA,HIMARS,
Erdogan kao tinejdzer ispunio sve uslove za ulazak u EU ali ne žele dopustiti da se 70-80 miliona muslimana slobodno okolo šeta. GAMAD
Sa Smitom HDZ igracom na daljinski koji je izgleda krenuo u krstaske ratove na Balkanu mozete samo rat da izazovete! Hitno ga opozovite i postavite nekoga normalnog
Kako kada ste nam poslali HDZ igraca da izazove rat svojim glupim odlukama?