gooUser1665952705
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
16.10.2022.
Komentari
284
Komentari korisnika
Pa logicno da drzi. Amerikom vladaju jevrejski kapitalisti. Evropom vlada amerika. To je nato. Nato = fasisticka kriminalna organizacija sinova ofucanih zena od 14 godine, oceva pijanica koji su na, putu da ne znaju ko im je otac ko je majka, niti ovi da znaju hel sin il kcetka i ko je majka otac.
Treba poraziti nato, i liberalni lgbtqz rezim poslije toga mislim da bi te drzave prodisale.
Itekako imaju veze sa vezom. I ne izvaljuj bez ikakvog razloga. Razloga ima 1000000 za invaziju. Ono sto cinjenicno nije imalo je invazija iraka i hemijsko oruzje.
Ako se pogleda fasisticka propaganda hitlera sa danasnjom. U obe je postajala ideja apsolutne pobjede, nemogucnost poraza,superiorna ideologija. Iste danas se provlaci kroz nato, neunistivi nato, nemogicnost poraza, i pop kultura, liberalizam je jedini ispravan put.
Covjek je rekao istinu, al, istina je da su cevapi na bascarsiji 10.ako se bace cigare dice se cijena sitnica cevapi bu bili nor 15
To tek skontali promjenom valute da onaj milion nije bio milion 😂 neki jos ne kontaju vidim
Sandzak je bosna!
Polahko buraz, nije ni moja porodica zadrzala krim, a potomak sam, vukovica koji je potomak julija nepota.od moje krvi nema bolje plave krvi i ja ti kazem ruse ne mozes pobijediti. Plus islamske smo vjere. Ni sa Bogom na svojoj strani.
Drustvo u kojem ti klosarcic guze kcerku sa 15 godina i ima preko 6 partnera do 21, alkoholise, tetovira, treba rastaviti na proste faktore, strpati u zatvor. Jer prije svega to treba da bude nekome majka.
Ako je to sestro jedina steta, ukrajina ga je odavno popusila. Onda glat moze i da se preda da joj grlo ne izvali, problem je sto dalje se sire noge bivsih sovjstskih drzava