Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pretuzna slika...znam da ce mnogi klix komentatori uzivati u ovoj slici...ali licno za mene je tuzna i tragicna...
Nazalost,ne znam odakle izviru toliki bolesnici..
@sampt4 yyebo te otac klosaru jedan Jel te stid komentara.. zivot nema cijenu maymune neopisani
nekada je smrt bolja od zivota, zapitam se nekada zasto bi uopste stvarao djecu da zive na ovom svijetu ispunjenom zlom, mrznjom, nepravdom... ljudi su kancer...
A sto me zaboli ovo
Genijalac preplivava Rio Grande sa djetetom od 3 godine.
Da srce pukne. Uzas! Stidi se svijete !
😭😭
Neka budu na sretnijem mjestu nego ovo gdje su namislili doći a tom narodu tamo - neka metlom pometu svoje korumpirane političare za početak. A kako nam manipuliraju emocijama - da te dragi Bog sačuva. ..
Nekada je Meksiku pripadao New Mexico, Texas i California... a sada im se brani da migriraju u te zemlje
Pa sta me natjera da otvorim, majmun radoznali, ubise mi dan, mjesec, godinu :(
Ovakve slike je nemoguće opisat .. pretužno
Koja je ovo tuga majko mila, neki daju zivot sebe i djece da bi imali NORMALAN ZIVOT, a neki se rasipaju milionima. Ovaj svjet je otiso u propast.
Sta je ovdje tuzno? To sto je idiot odveo u smrt dijete svojom nepromisljenoscu?
Puhni Israfile kolko je veceras.
Ne može biti slučajnost da se 10 dana uzastopno kao " prevrne čamac, ili brodić, i naravno migranti bili na istom' " ali nikakva slučajnost.. to je čista namjera.
Nažalost Bosancima i Hercegovcima poznato migraciska kora kruha
Nekad mi vlastitim zeljama gurnemo svohe djecu u ponor. Ovo je ziva istina, vecina roditelja ce sebi uzet preskup mobitel, umjesto da djetetu opremi sobicu po standardima, vec zbog svog cejfa se vucara po krevetu roditelja od malena. Ovo je samo mini primjer koliko smo sebicna bica...