Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah dali su rusi ikada vidjeli stanovnike Aljaske zivi po onim sumama ko međedi a svaki ima parkiran tenk i barem jednu sobu oruzija i municije.Prosli bi gore nego Francuzi i Amerikanci u Vijetnamu.
Neka neko obavijesti Ruse,da nemaju samo oni atomsku bombu.
Ma znaju to oni, putin ke nesto poput sadama huseina, tako je on prijetio pa na kraku zavrsio sa motkom u dupetu
Vratiti ćete Aljasku , kao i Srbija Kosovo !!!
Ovaj smjesniji od dudeka...a cija je bila pre toga..
ode ovo sve u pm
Pola serva iz servije + domaci servi vise na clix-u 24/7. Jedna pjesma od Thompsona za njih 💪
hahaha cuj kepeca bolesnog....
Uff misle da im je to krim.. ovi Rusi ne znaju sta ce sa Ukraincima jer gube...
Joj sto volim kad pisu da Rusi u Ukrajini gube. Biti toliko spijep i toliko zadojen Zapadnim budalastima je nevjerovatno. Sta bi tek pisali da stvarno gube? Ukrajina svaki dan manja za 20 do 50 kvadratnih kilometara:)
prijetit nekome nuklearnim.oruzijem znaci zelit sebi potpuno unistenje.
Rusija je jedina zemlja koja je saradjivala sa nacistima (Molotov–Ribbentrop pakt), u saradnji sa nacistima zauzela je dio Poljske, Rumunije i balticke zemlje, a onda ih i zadrzala nakon rata (sve ostale nacisticke saveznice su ocerupane nakon rata). U sustini, Rusi nikada nisu bili antifasisti, a protiv nacista (koji su Ruse na kraju i napali) su se borili samo toliko da se odbrane i jos ponesto zauzmu. To sto su ginuli od svojih bivsih saveznika se zove karma (ko od maca zivi, itd, itd).
Slazem se ..
Ovako kada sve sagledam i uporedim,nisu losi ovi nasi Politicari na Balkanu
Pa platite pa je vratite ....ratom? Ahhhh ...al u racku baćuška....u racku
hahaha lazi dobro lazi srpski hahahahah pa vi jos malo i bankrot, cijela Rusija se svela na Moskvu i par gradova, smjesni ste.
Dobro, to su bas bezveze izjave sad, ko i ja da kazem zelim Scarlett Johansen, al jos vise. Al sto je interesant, istorijski, Napoleon je isto tako prodao cijelu sredinu USA, jeftino, jer se fokusirao na svoje Evropske hobi ratove, imperijalizam. I nije ni mislio na buducnost, i potencijal tolike zemlje.
I bez toga, Amerika bi ostala samo malo ono na istoku. Ni Texas ni California nebi mogli uzeti od Meksika, mozda i bez i Floride, nisam 100%. Sta 1 covjek, il diktator, il 'na poziciji' moze napraviti, i promjeniti bas tok istorije. To je 1 od bas top 3-10 istorijskih poteza, i prekretnica.
Aljaska jeste prodana Americi, ali pogledajte kako se tamoživi...briga Njujork za aljasku....
Joj kad Bosna krene traziti svoje.
Proda, pa bi da je vrate.