Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivna potvrda i pokazatelj mentalnog sklopa SDS kadrova (a i današnjih SNSD kadrova): “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog, lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tuđu bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: član SANU, u svom (ne)djelu "Deobe"
- Prenaseljenost Zemlje dovelo je do toga da u jednom čovjeku živi više ljudi!
Bitno je da su muslimanski kadrovi iskreni , I vi zivite super, neka tako I ostane, samo se lagano odmaknite od srba I RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kada bi se provjeravale diplome naših političara sve bi otišlo u pm! Pola njih je dobilo diplome za jedan dan preko ovih ''fakulteta'' iz Travnika, Kiseljaka, Teočaka, Čapljine...
Čovjek je stvarno za psihijatrije...
Prosla varijanta i sta sad? :)
za kommet, prijatelju nemoj tako prvo su srednju školu morali završiti u Hercegovini
ja mu lično čestitam. Iz kog razloga jer ovi majmuni koje je preveslao daloaze kod nas i uče naše "politiačere" pameti.
joj sa ovim članovima osnivačke skupštine rep.srpske uvijek ista priča. ne kontam kako se svi isti lažovi, prevaranti i lopovi nađoše na tom jednom mjestu i osnovaše sebi entitet. još malo pa će rs prozvati evropskim meksikom.
e jes mu glava za psihijatra..ja bi ga odmah provalio!
SVAŠTA!
gospodin co'ek
Zašto me ova vijest nije iznenadila?
šta reći... idiot!
mora da mu je idol F.Abagnale
Pravi je slučaj za psihologiju
Trebaju uhapsit i Osmanagica sto se lazno predstavlja kao arheolog
sta reci??jedan od srpskih voda jos pomalo normalniji od ostalih djelovao!!sta ostali koljaci imaju zavrseno??mesarski kurs!to je mentalitet koji vrijeme niti okolnosti ne mogu promijeniti,jos uvijek u fazi divljastva!
Nisu obrazovani kao vasi da se slikaju sa mudzahedinima sto drze odsjecene glave u ruci.
nisu puno su gori oni su klali masovno ,hladno metak u leda pravi genocidasi!