Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema labavo! Turska vojska je faktor stabilnosti Turske države, ovakvi i slično ekscesi su nedopustivi, pogotovo kada se isti tiču vojnog vrha!
Ako su i dobri ili losi, SEBI su i jedno i drugo !!! ;)) Zaboli Tursku du-pe za Bosnom, a vala i nas boli guyca za Turskom, oni imaju samo njihov INTERES !!!
Samo da upozorim citatelje da ignorisu citatelja sa nickom "AKADEMIK" jer se radi o dokazanom genocidasu koji na svim portalima se sluzi istom taktikom laznog predstavljanja, sirenja morznje i lazi. Ne odgovarajte na njegove komentare i ne nasjedajte na provokacije, jednostavno ga ignorisite...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...obezglaviše kemaliste...