Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji licemjeri. Glasaju za rezoluciju o prekidu rata a iza leđa dopremaju bombe za ubijanje djece. Svijet je dotako dno. Zapadni svijet korača prema divljem čovjeku.
uvjek su bili divljaci
Tako je . Licemjeri koji su gori od ovih izraelskih fašista. Ali propast će i jedni i drugi a Palestina će biti slobodna insaAllah. FREE PALESTINE !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pokazuje se ko vlada amerikom
Jedno govore drugo rade, Izrael je mala država ona nema tolike kapacitete da cak i taj mali Pojas Gaze danonocno bombarduje. Amerika i Velika Britanija već 76 godina šalju naoružanje u Izrael da ubijaju onu sirotinju u papučama.
Pokazujje se ko vlada svijetom.
LICEMJERNO! ZA POBITI JOŠ VIŠE ŽENA I DJECE I DOVRŠITI URBANU DESTRAKCIJU. MOŽDA BANDTI IZ HAMASA IMAJU I AVIJACIJU!
Mogu raditi zla koliko hoće, nema ih ko spriječiti, ali će svi doći jednog dana gdje treba
Ovo nije ništa novo. Ovako je bilo prije 10, 20, 30, 50 godina. SAD su giga-dron cionista, a oni koji su bilo kada podržavali SAD su munafici, giga-glupani i jad.
Bolesne elite zdruzene u potpunoj eliminaciji humanosti. Pravda nije na ovom svijetu.
nemam nista protiv dominacije nek i to ima, protiv jaceg se ne moze, al ovakvo izivljavanje je necuveno..... svi civilizacijski postulati su postali bezvrijedni.....
Demokratija..
Interesantno je kako u razmaku od dva članka prvo ljudi Amere pa onda pljuje tu istu administraciju. #krizaidentiteta
Amerikanci su gresori kao i Rusi!
Šalju genocidašima da sravnaju Palestinu...ima li pravo Palestinski narod na obranu .
Dodik da ne radi protiv BiH i Bošnjaka imo bi u nama prijatelje protiv Anerike,a ovako mora biti neprijatelj moga prijatelja je moj prijatelj.
Amerika radi protiv Srba, a ti ih zdušno podržavaš. Šta očekuješ?
...a Srbi rade protiv BiH i Bošnjaka,ono nekakvo spominjane 25% teritorije za Bošnjake otvorilo nam je oči . Kad skontaš komentar onda si se trebo javiti .
I u svijetu niko nista, ni slovca..posti se, zdere, tavafi, nema se kad ni zasto....licemjeriiiiii
Ja ne znam zašto se vi čudite kad su rezolucije Generalne skupštine UN pravno neobavezujuće
🤮🤮🤮
Dabogda van se od glavu obilo … a hoce sigurno
Da bi pobjedi Trumpa..salje Bombe na Palestinsku djecu.