Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj sto je izgubio ogromnom razlikom, nego ce ga i nogirati kroz prozor. 😂😂
Trump ce jos i nekako prihvatiti poraz, ali Srbi nikako.
ovo me podsjeca na covica kad ga Zlatni Ljiljan nogira iz predsjednistva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li Trump pravo na "Bijeli kruh" !?
Iznad Tesnja zora svice 🇧🇦🇺🇲https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DAyD-I5clZj0&ved=2ahUKEwijv7HC3O7sAhVxw4sKHVBVDjoQjjgwAHoECAQQAQ&usg=AOvVaw2pG50HCN35sF9Oz49sAY6N
Ivan Vilibor Sinčić predsjednik Živog zida je izjavio da će spriječiti deložaciju Donalda Trumpa iz Bijele kuće
Kako saznajem Dino Konaković je zvao Trampa da mu kaže da ako Bajden postane predsjednik da mu otme pečat
ovi klix narkonovinari i dalje ne znaju naguglat "us elections 2020" i vidjeti ko koliko ima elektorskih glasova. napisali Biden ima 253, a Trump 213 elektorskih glasova, dok u stvarnosti Biden ima 264, a Trump 214.. Klixe ugasi se
Jasta ispratit ce ga pravo u zatvor gdje mu je i mjesto,dovoljno je bilo cetri godine amerima da vide s kakvom budalom imaju posla,a mi cekamo nasa tri presjednika dvadeset godina mi smo pukli.
Ovakva prljava kampanja nije bila u istoriji Amerike. Demokrate, perjanica Deep State-a ocigledno misle da im niko nista vise ne moze, i ne kriju svoju bahatost.
kad ga budu iznosili prvo noge idu kroz vrata, jel' tako
Ukoliko Biden uzme ove izbore treba se uveliko zahvalit koroni.
Ima da ga iznesu iz Bijele kuce kao sto iznose njegovog ravnozemljasa Pernara
Saće nas sve priključiti na onu 5G mrežu. Dok je Trunp bijo precjednik, nisu smjeli a saće nam svima spržit mozak. Ja kacigu ne skidam ni kad spavam. Pogotovo kad spavam. Živijo nam Trunp, smrt ljudima gušterima i iluminatima koji hoće da nam izaperu mozgove i da od nas naprave zombije.
@billy the pljuc ....hahahaha jbte... klix bi vam trebao plaćati što ga održavate u životu, da nije ovakvih komentara i duhovitih ljudi niko ovaj portal ne bi otvorio!
You know Trump, i heard that you got fired !👈
Gdje su Sinčić i Pernar iz Živog Zida da spriječe izbacivanje Trunpa iz kuće? Sramota šta rade, izgubi čoek izbore i odmah ga izbace na ulicu.
Trump ce jos i nekako prihvatiti poraz, ali Srbi nikako.
Nije bitno tko i kako glasa vec tko i kako broji glasove
@gooUser1599900946....... reče Staljin, navodno...i imade pravo