Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima pomoc od milijardu dolara, nama embargo. Dupli standardi
kome vama,pa Amerika ubila milione Muslimana zadnjih 30godina,sta si ocekivao
Biden je loborao za Bosnu vise nego bilo ko u svijetu Vise nego posha i Turci i Saudijci Radi njega su Srpski radari raketirani. Da he nepravda embarga bila ,bila je al Biden nema veze s tim
Pošalju paket vojne pomoći od milijardu dolara, a vrate u Ameriku 10 milijardi od Evropljana. I mi nešta malo učestvujemo u tom vraćanju. Tako se to radi. Majstori oduvijek bili, majstori i ostali. Lično sam se u to uvjerio posle rata u BiH, doniraju 1 dolar u BiH, vrate u Ameriku 10 dolara.
A za uzvrat će im uzeti pšenicu
Ovaj dedo je opasan za planetu
tako je deda, salji u ukrajinu budzet, a sto se u americi mostovi i ceste raspadaju, sto sve vise i vise ljudi ne moze priustit da placa kiriju, sto djeca s puskama idu u skolu - nema veze.
De i meni posalji 10 posto od toga I ja cu navijat za ukrainu
Rjesili ste vi sve probleme i u Palestini, Afganistanu , Iraku, Libiji, Sirije, Bosnu itd.
bas tako
Bolje da ima saljete Bayraktara jer je stvarno bio efikasan....inace bi putin do sada trebao biti u Londonu..🤣🤣🤣🤣🤣 Samo saljete...dobro je to.. Prokleti bili unistili drzavu i narod.. Gdje god vi rjesavate problem tu vise nema selameta NIKADA.
Sve ce to oni fino uredno da plate naravno sa zateznim kamatama.Prodace oni njim jos nauruzanja koji je i onako za americke standarde zastario naravno po lihvarskim cijenama a sto rat duze potraje to sve bolje.
ne brani on demokratiju nego ratuje s rusijom koji su jos pored kine jedina preostala necionisticka neglobalisticka velesila, ili je bar bila do sad. sto bi neko dao 1.000.000.000 tek tako nekome toliki novac a da tu nema licnog interesa. sto nisi zapadnoj afric bidene rijesio pitanje gladi i spasio zivote? ovako ulazes da se ubiju zivotu. totalitarna demokratija
Ti printaj novac, mi ćemo plaćati skuplje gorivo i hranu.
Cijepajte Orke na pola, braco Ukrajinci 💪🏻❤️
https://youtube.com/shorts/AAbuDBRAZDU?feature=share
Trol
Nas da su ovoliko naoruzavali peti korpus bi do Osla dosao
Ali naoružajte i Bosnu slušate li izjave one Zahirove male i onog Međedeva već prijete Balkanu.