Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coek evo 4 mjecea na poziciji libo ga za nas. 😁😉😁😉😁🤣🤣 Ne pominje nas! 🤣🤣🤣😁 Onako kazem! Eeeee... A mi se kunemo u njeg.. 🤣🤣🤣🤣
A oče li opet prašiti uranijumom divljač
Ja sam Musliman.. al daleko da smatram amere prijateljima svojim osim ako oni nemaju veci interes iz tog. Koliko neduzni muslimana u svite su pobili bas oni.. @Bulevar ti si inteligentan covjek,a granica izmedu istog i ludila je mala. Zamolio bi te da kad pises bar ne vrijedas neduzne zrtve..Sve su tu ljudi ni krivi ni duzni ostali bez najmili.. Ostalo sve ok
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa upravu je covjek, Amerika je ponovo u pokretu, rade ono sto najbolje znaju, “stvaraju” ratove. Ostat’ ce Trump jedini predsjednik koji za mandata nije pokrenuo neki rat. Biden cim dodje narusi odnose sa Rusijom, Turskom, Evropa odjednom budi neke zamrle “ideje”. 19 godina američke okupacije Afganistana se okoncalo, sad moraju naci nove zrtve.
Brate najjaci si sa komentarima... Svaka cast... Ne moze bolje..
Da Bajdo donese zakon o lažnom genocidu u Srebrenici i odlikuje heroja Orića.Heroj prvi izvuko rep,a klao srpske civile i izazvao osvetu Srba.Kad su Srbi u Kulen Vakufu zarobili 4.000 Musliman.vojnika sve su ih pustili jer nisu čuli da su ubijali srpske civile.Škorpioni su pobili ubice koji su lomili kosti srpskoj djeci.
Ne mogu da vjerujem da i dalje prolazi ova glupost najgori napad na našu demokratiju i naš način života...pa ko vas sad napada, ko vam sad prijeti? Koliko se vidi sad su vam ugrožene granice sa Ukrajinom i na Balkanu jedino?!
Vjerovatno će se uskoro saznati ko ih napada, nakon što ih oni napadnu. Možda ih napada Sirija u Siriji. Ili Iračani u Iraku. Ili gdje već...
Pored svih ovih takozvanih kriza koje u bitni nisu krize on zaboravi da kaze za onu pravu a to je kriza koja je vazana za ilegalnu migraciju na granici sa Teksasom. Njegovoj administraciji je bitno jos vise podjelit drzavu,a dobro se sejcam kad je na inaoguraciji govorio kako treba zacjeliti i ujediniti drzavu. Senilna baraba nista uradila nije,jos pri tom je u 4 mjeseca potpisao preko 60 naredbi koje zaobilaze senat i volju naroda i direktno stete svima.
Previše se Srba nakotilo na portalu, treba to očistiti.
Jel Amerika priznala i genocid za domorodce?
pa svi američki predsjednici su oduvijek bili marionete nekoliko velikih jevrejskih porodica, neko bi reko masoni... jedino ona budaletina Trump je gledo svoju zadnjicu....
Da li je cuo za velesilu koja se zove Kina?
Reko mu Asim da se javi Putinu.
okle 1.800 milijardi dolara, koga ce napast
Ja bi volio da je Aida dobila oskara da nas jos vise razdvoji od talibanskih terorista i onih koji su poceli rat atentatima na Srbe.
Srecno mu bilo. Vlastita i intimna stvar no u stilu nju ejdz proseravanja mora se sve nesto pokazivati. Ali…obzirom da se radi o prilicnoj budali ne bih se zakleo da sutra nece biti nesto drugo…tvrdio je da je zemlja ravna i jos poneke budalastine koje je sirio pricajuci o stvarima o kojima pojma nema ili je “naucio” s youtube-a.
znaci idu ratovati i glumiti svjetskog policajca
A oče li opet prašiti uranijumom divljač.
SDA je jedini pravi izbor. Da Allah podari ubjedljivu ppbjedu na narednim izborima. Amin.❤️☝️
Selam Alejkum brate morel se postit ima li Asima sta kaže za respiratore. Seoske varalice...