Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni zločinac kakav još od Hitlera nije postojao. Nike čudo da ga Njemačka i Austrijs podržavaju.
Otimanje tuđe zemlje, protjerivanje Palestinaca i naseljavanje doseljenika i gradnja na otetoj zemlji odlazi u historiju. Taj projekat je mrtav, a on je bio kičma vaših planova. Kome će oni garantirati sigurnost kada ni nakon satjerivanje Palestinaca u torove, nisu u stanju kontrolirati.
Jbo ti ove Arape - ima ih skoro 350 miliona i šute ko zaliveni. Da svi po jedan dolar da skupe i pošalju braniteljima Gaze da nabave PVO, PT, municiju i dronove, začepili bi im usta. Posserrem se na cijeli tzv. islamski svijet osim Irana. Zdepi podanička!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako zna ko je Hamas ? Vjerovatno im na čelu pise Hamas 🙃 ili su svi civili Hamas !
HNS ima recept
svi cemo umrijeti...pa i ovaj lopov netanjahu...samo mu nisu javili...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako će umrijeti ahmaku jedan fašistički... Bitno je biti ihsan, a ne gori od životinje...
Svi lideri zapada zajedno sa njihovim truhlim narodima i zemljama će biti izbrisani sa lica zemlje. Jevreji ce nestati sa lica zemlje. Muslimani su bili ugnjetavani i maltretirani godinama a na to niko nije reagovao. Sada kada su jevreji napadnuti sada se dize cijeli svijet. Gotovo je, muslimani su se ujedinili. Tesko onome ko nam stane na put :)
Ti si govno od covjeka i ratni zlocinac
I ti si, budalo, mrtav! Ti i takvi kao ti ste "napravili" Hamas. Vratit će se vama i vašoj djeci svaka prolivena kap krvi a tebe i sve one koji te pomažu ili podržavaju stići će nestanak sa lica zemlje. Dvije milijarde muslimana to priželjkuje i Bogu dove upućuje za spas Palestinaca i Aqse.
Samo polako...doci ce djavo po svoje..
FASISTA DRUGI HITLER A AMERIKA TO PODRZAVA SRAMOTA A NE DAJU DA IRAN PODRZAVA PALESTINCE TO U PREVODU ZNACI DA AMERIKA PODRZAVA UBI SVE MUSLIMANSKO FUJ FUJ
I ova njegova izjava bi trebala da je kao ok. Uzas. Zato i imate takvu situaciju na terenu. Zar ne postoji sud da presudi tko je kriv i kako mozes ti da nekome uzimas zivote bez suda
Hamasovi borci više vole smrt nego što ti voliš svoj bijedni zločinački živor.
klempo
ISIS - IsraHELL State Intelligence Service, a to isto je i HAMAS! izraHELL ih naooruzava! Jer utakmica ima dva TIMA!
Koji ti je ovo pokusaj u unistavanju Hamasa Bibi? Nikada se Palestinski narod predat nece, niti cete ih istjerat. Palestinci su hrabar narod pod opsadom I okupacijom vec 75 godina. Palestinci imaju pravo da se brane I bore za svoju drzavu, kulturu, zemlju I istoriju. Palestinci imaju dvije opcije, predati se ili se borit, na koji god nacin da se bore Izrael bi ovako reagovo. Sto znaci covijek Koji nema sta izgubit, to je opasan covijek.
Velik je Mir! Jer cijela Tora je data da donese mir cijelom svijetu! (Talmud, Berachot)
Mir je ultimativni smisao cijele ljudske egzistencije. (Talmud, Sanhredin99b)... Da, ovo zvuči lijepo. :) Ali i Muslimani imaju toliko dobrih hadisa o miru (kao i o ratu), ali izgleda da ni Hamas ni Izrael nisu vjernici. Lol.
Ratko Hitler
Tuce ova budala po Gazi jos zna da tamo ima i jevreja i onih jevrejslih taoca. Boli njega briga za to. Tuci Velusice i Pofalice tamo malo ima Srpskog zivlja, tuci dok ja ne kazem dosta. Razumes? Razumem generale.