Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU treba da postane jedna nacija sa jednim jezikom da bi mogla rjesavati komplesne probleme kakav je Balkan a posebno BIH. Dopisnici Financial Times-a iz BIH ne vide realnost. Realnost Balkana je da su tamo ljudi spremni ako treba jesti korjenje. Takvu logiku gospoda sa zapada jos nije uspjela da apsolvira pa tako da nema uopce nacina kako prici toj gospodi koja se goste ispijajuci jedni drugim krv.
Isus je rekao: \"Gospode, oprosti ime jer ne znaju šta čine\". Ja bih rekao: Gospode, oprosti im jer nemaju mozga. Eto, to ti je moja replika.
Big albani?? hahaah, ali vidiš postoji opasnost kad se BiH razdjeli kako je pravedno tj. na 3 dijela tada bi Bošnjačka država (koju ćemo ovim putem nazvati Bošnjakistan) opasno željela pripojenje Albaniji, jer kako vidimo kroz povijest to je jedna jako ovisna nacija o drugim narodima.... (hihihi što vidim pusta recipliranja na moj komentar:)))))
Balkan treba dobru motku preko ledja, eto sta mu treba. Sve ostalo je palamudjenje.
cuj velika albanija?!?!