Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz ovoga ispada što više vjernika to zatucanija zemlja.
...nije li tako ? :)
Jeste, eno pogledaj Dubai. Nemaju ljudi hljeba koliko su zaostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kažu bitan je kvalitet, ne kvantitet. Taman da su svih 100% vjernici, to ne mijenja činjenicu da se 90% njih vjere pridržava k'o i ja historije Indijanaca.
Cave ab homine unius libri
Dao Bog da asteroid MGA8080 krene prema nama. Onda bi i Kinez ako treba krenuo na Hadz, a usput bi skoknuo i do Medjugorja i Rima. Pouka: "globalisti su zatucali ljude da Boga nema, a ja kezm sto biti toliki dzilkos pa reci Boga nema. Ako nisi osjetio spirutualno providjenje, nemoj biti deguntantan pa reci Boga nema. Budi agnostik, kao Ivo Josipovic. Neka mi ateiste objasne kako to oni misle da Boga nema?"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj naslov moze takodjer da glasi: Balkan među regijama s najvise vjernika hipokrita na svijetu :)
I medju najvise kvazi vjernika usput :)
Pravi ateista si ako mozes odgovoriti sta je doslo prije the big bang... Ako nemozes.... eh onda si ateista koji nezna sta kako i zasto ali ipak misli da je upravu....... ;-)
@sezam.susam..: Dal se slazes da sve ima pocetak? (kao big bang teorija o univerzi....) Sta dolazi prije pocetka ? ;-)
Nije niko rekao da sam ja u vjeri? Samo logicno razmisljam........... Naucnjaci tvrde da je the big bang pocetak. Sta je napravilo pocetak? A sta je napravilo to sto je doslo prije pocetka i napravilo pocetak? Kuzis logiku? Sve ima start.... A nauka isto... Potim zakljucivam da mora biti nesto vise nego nauka... To je moje subjektivno misljenje... Pozdrav.
NEMA NIĐE VIŠE ĆAFIRA KAO ŠTO IMA U BOSNI. JA NEĆUH NIGDJE DA SE BOG PSUJE KO KOD NAS
Mi imamo buduce poslanike,Bogove i slicno :)
Više ateista u Saudijskoj Arabiji nego u Bosni :P
Hvala Bogu :-))
Ja bi volio da smo svi mi u Bosni i Hercegovini ali naravno ja bi pristao kada bi svi da bedemo Ateisti i nitko se vise nebi svadjao u ovoj zemlji vec bi samo razmisljali o poslu i uspjehu drzave da svi budemo samo Bosanci i Hercegovci kako bi to bilo lijepo i kako bi bili jaka i slozna nacija vjerujte mi ali to su samo moje zelje koje je tesko ovdje primjeniti
Samo je vjenik spokojan u dusi a ateista nije spokojan ni kad spava vjera se spoznaje srcem, dusom i logikom, e ne samo logikom a najmanje se vjera spoznaje na klixu
Pa ovdje svi u nesto vjeruju, neko u Boga, neko u kriminal, neko u pare, neko u korupciju.. Svi smo mi vjernici, samo svako na svoj nacin :D
Pa nema se tu sta reci, to je stara i dobropoznata cinjenica. Religija stvara ljenguze i gotovane. Ovo za Dubaji...volio bih vidjeti taj njihov prosperitet bez nafte. Doduse...mozda imaju naftu zato sto su dobri vjernici ?! :-)
Obavezno pogledati https://www.youtube.com/watch?v=PgD9SXICQww
Haha, kakva studija o zemljama u kojima muslimani piju alkohol pa kazu da su vjernici, pravoslavci psuju boga u svakoj drugoj recenici, a katolici hrle na svetista koja su izmislili komunisti i udba radi turizma i kojeg katolicka crkva nikad nije priznala
Kao sto sam rekao,da je makar 85% stanovnistva pitano,bio bi mnogo veci broj..A evo primjer SAD,da je tamo preko 55% stanovnistva pitano bila bi kao kina..
Mene niko nije pitao,a ja ateista..Da se pitalo MAKAR 85% stanovnistva,sigurno bi nas bilo vise (nadam se) :D