Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nešto cijenim u Americi to su ove rigorozne kazne za ovakve slučajeve a o ubistvima da ne govorim. Svaka čast jer je ovo stvarno jaka trauma za dijete.
I ja isto svaka im cast pa sta ce ovi monstrumi na slobodi .
Cijenim i ja ovakve kazne koje su zasluzene, ali u Americi ne volim sto mnogo nevinih bude osudjeno jer imaju privatne zatvore i advokate i namjestaju kazne, sto Ameriku cini drzavom sa najvise zatvorenika prema broju stanovnika u svijetu. Robovska zemlja.
Kako ce sad raspalu ragu tek plasiti i zlostavljati uuuuu... do kraja bijednog zivota ce biti igracka ozbiljnim 'vjesticama'.
Hoću i ja 'vako ludu nanu! :'(
ova izgleda ko vjestica i bez oblacenja
Ne znam zašto se maskirala kada je baš kao vještica!
ovo se ne kaznjava zatvorom nego batinama do smrti.. okupe se mjestani pozovu policiju da obezbjedjuje egzekuciju i polako.. zatvor je hotel ba, imas 3 obroka dnevno, sobu, teretanu...
NIJE SVAKA BUDALA ISTA
Treba je spaliti na lomaci bas kao vjesticu.
Dobro neko rece. Na lomacu kad vec fura da je vjestica.
kako li je djeci bilo i sada unucima dusanke majkic. ona bez kostima i bez glume kao pojava ledi krv u zilama, pogotovo u nocnom terminu. http://radiokameleon.ba/wp-content/uploads/2016/04/majki%C4%87.jpg
Nije se morala oblacit'
Jadno djete, baka je istraumirala za citav zivot 😔. Monstrumi nek vise nikada ne vide ni sunca ni mjeseca...
Ova se n8je morala ni oblaciti a ni sminkati.Ja kad je ovakvu vidim nema razlike
Kod nas bi je postavili za ministricu prosvjete😂
A ko ce da osudi ove nase politicare sto se oblace kao posteni ljudi a jebu nas 20+ godina. Koja je njima kazna???
Kollike kazne bi dobili ovi nasi sto zveckaju oruzjem i plase narod?