Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova gdja je pametnija kad suti. Mnogo se provaljuje u zadnje vrijeme.
Hahahahaha ne treba da suti dosta je Medvedev vrijedjao i otvoreno prijetio sukobom a nato treba sutit i bojat se pa nemoze samo pricaj.
cim se Angela penzionisala, sve otislo halac. Ovu glupacu i njen narod ismijava.
Trebaju i svabe napravit svojih 500injak nuklarki pa da nam bude fino.
Njemacka je vazila kao ozbiljna zemlja sve dok ovi amateri, glumci i sanjari nisu dosli na vlast.....
Dobra treba majke mi . Palim se na nju . Razvalijo bih je ko Do-Dick krezave , lojave ,nepismene, neosisane, bradate spodobe 🙋‍♂️
Moja Ana,ti samo neke izjave dajes,niko vas ne benda nizasto.Poklopi se i radi kako ti Uncle Sam naredi,kao i dosad.Vase je da radite,proizvodite,a politiku za vas i EU,zna se ko vodi. Neckali se za Leoparde,protestvovali fol i poslali.Tako cete i avione,ako naredi Sam.Nema vise rahatluka i neutralnosti.
Ana nicija kraljica crka ko te postavlja
E moja baerbockova, umjesto da sjediš kod kuće razvijaš tijesto, usisavaš sobe i učiš djecu kako šta ide, ti glumiš neku visokoodgovornu političarku najveće ekonomije u Evropi
Vremena kada su nekada neke drzave sa pametnim rukovodstvom (vladama) i narodima koji su ih birali na vlast, cinili i omogucili da te drzave postanu ekonomske i vojne sile danas gotovo da i nema i da su te vlade i te narode zamjenile generacije debila (u pravom smislu). Mislim da je vrijeme u kojem zivimo, nazalost takvo da se te zemlje i ne trebaju uzimati zaozbiljno i koristiti kao primjer vec naprotiv.
ova sestra od Billy Madisona
To je zaokret od 360 stepeni 😂
Gospođa 360 stepeni 😂😂
Top komentare doticne gospodje naci cete na youtube, pod: "baerbock best of"