Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''kako bi jednoga dana mogli vratiti Istanbul'' , mogu sanjati kao srbi o velikoj srbiji a ona sve manja i manja.
srbija ko nokia .................
Pa ako čemo po redu evo mi smo stali u red da ti napravimo redaljku i razcvatamo tu smrdljivu vlašku pičku ko ružu. Jebem li ti nanu krvavu, plačeni provakatoru, mrš odavde poturčeno ciganče.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosna u Brazil srbija i grcka nigdje
pa vi kad god je članak o izraelu uzdižete naciste, govorite da Hitler ustane i sl. čemu sad kad napadaju muslimane promjena mišljenja? Licemjerje na kvadrat...
Hapsiti genocidase i genocidne pravoslavce. U ime krsta i krmetine dosli da kolju po Bosni i Hercegovini. Naravno smjeli su napasti nenaoruzane starce, djecu i zene. Vrh njihovog junastva je pucati u ledja djeci svezanih ruku. CItav svijet su obisle te snimke, sta su uradili genocidni krvoloci. A kad Armija republike Bosne i Hercegovine udari na Vozucu, pa se krivoslavci pobjegose. Armija Republike Bosne i Hercegovine oslobodi jedan Sanski Most i Bosanski Petrovac pa hoce Dudakovica u Hag. Armija RBiH oslobodi Vlasic pa Amerikanci na najjacoj vojnoj akademiji West Point izucavaju kako su hrabri vojnici Armije RBiH u katatrofalnim uslovima snijega i leda u oktobru 1995 oslobodili Vlasic od genocidne krivoslavne cizme. Ima se dosta pisati, ali Bosnjaci moraju pamtiti herojske podvige Armije RBiH nad genocidnim okupatorom.
"Propo ko Grcka" kaze poslovica. Grcka je propala kad je preuzela ovo tkz. krivoslavlje. Koliko je poznato Platon a ni Aristotel nisu bili vlaske vjere nit su imali krsnu slavu :).
Dzaba vam cetnici patite od kompleksa ne mozete ostavit Bosnjake rahat pa morate i po portalima kenjati idi na cetnicke portale pa komentarisi sa necivilizovanim neandertalcima preko drine jebali ti oni sve mrtvo o zivo!
Atina kolijevka zapadne civilizacije OK, samo kakave to veze ima s tobom vlashe servsko-rumunsko????
Gdje sad onaj što je izjavio da im se divi?
Kad će kod nas ovako početi da hapse fašiste? Nije da fali kandidata, dovoljno je samo internetske komentare pogledati...
A što se vi muslimani iz Bosne zgražate? Svaki put kad je neka vijest o Izraelu vi otvoreno veličate Hitlera i holokaust, a ovi iz "Zlatne Zore" su upravo postali poznati ,između ostalog , i po paljenju Izraelskih i Američkih zastava i negiranju holokausta nad Židovima. Podupirete ista govna kada vama odgovara.
baš, a vidi kukavica nitko da odgovori,samo stavljaju minuse. zašto su nacisti nekad dobri, a nekad loši, sami sebi skaču u usta..
Njima nikada nece svanuti "Zlatna zora" vise.
Zar se UN -ovi mirovnjaci jos nisu upitali otkud grcke zastave tamo. Ista su oni vna-go. Bilo bi dobro ove uhljupe iz Zlatne zore posmatrati dok gledaju utakmicu BiH protiv Grcke. Grizu nokte, udaraju se flasama od glavu, samaraju zene , bacaju djecu kroz prozor i siluju svoje sestre kad Dzeko dadne gol.
Kako nepismen novinar. Nigdje ne stoji o kakvom Huseinoviću priča. Ili su ovi katili sa Klixa izrezali tekst i ostavili ga sakatog.
Krivoslavna posla.
...hapsi desničare...sve redom...
onda i pokojnog titu? i on je bauštelio po španjolskoj...
Cetnicka braca po zlocinu.
Grci... Hrak pljuc!