Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od osudjivanja nema nista prekinite diplomatske odnose sa nozozemskom i to ce imati efekta momentalno,ovako arapi samo laju
Sto bi prekinuli odnose. Jel ti zolju ispalis na komšijinu kucu ako te ruzni pogleda
Sve interes ba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sukob bi se mogao rijesit dislokacijom Jevreja u Holandiju
Tako je, da se i oni o jadu sa njima zabave i prestanu pričati gluposti.
Arapska braća su im mnogo bliže, a i klima im odgovara. 😊
Ljudi toliko zemlje a oni se uvatili campat za ono malo
Jesu svi velikodušni i darežljivi kada se radi o tuđim državama; izvolite gospodo poklonite im svoju državu a vi uselite u neku drugu državu i budite doseljenici li migranti. No ne ide tako ...nemate naftu, gas, zlato niste interesantni jbš.tulipane.
kad skontas realno koja je uloga ove smrdljive holandije osim sto kroz nju prolaze tone droge na dnevnom nivou. mediji daju previse znacaja drzavi napusenih i nadrogiranih imbecila.
Pokupi ti te č i f u t e i sebi ih preseli i miran bliski istok a nered u evropi...
Neeee. Kako Bosnje neki dan za ovog lika. Oni samo mrze ove neobrazovane, smrdljive muslimane sa pustinje što prave probleme kod njih. A ovaj odmah se uhvatio Izreale i govori Jordanu šta da radi i koga da prima i promovira genocid nad muslimanima na drugom kontinentu.
Nije ništa pogriješio Šta ih šaljete u Europu
Wildersova zena je Madjarica Jevrejkog korijena! Eto zasto
Fašistički idiot!
Arapsko bratstvo koje se odrekli Gadaffija!
Bjedo fašistička vodi ti cioniste sebi. Sjećamo se vojske tvoje države-onih sasranih bjednika iz Srebrenice 95!
Zakleti neprijatelji Islama su narandzasti nista cudno oko izjave ove budale
Sjetimo se Srebrenice. Dugo holanđani imaju pozitivan stav spram genocida.
Ode Evropa udesno ka Hitleru. Zato se i Laktašenko komeša, jer je namirisao svoju priliku kao lešinar oko žrtve
Laktašenko ima kratke noge a predugačak rep za Evropu. Ostaje i dalje u Bakincima sve dok mu ne presudimo u Državnom Sudu BiH.
Holandjani trebaju biti preseljeni u Belgiju, tako da Kurdi/Sikovci/Zoroastri mogu da dobiju svoju drzavu. Vidi kolika je Europa, a Kurdi/Sikovci/Zoroastri samo zele malu Holandiju za sebe, koja nije ni 5% od velicine Europe. Mislim, kolko pohlepni ovi zapadni Europljani mogu da budu kada ne daju ni 5% zemlje?
Bolje da jevreje presele u nizozemsku i po evropi ih rasuti kad ih toliko podrzavaju i vole
Nahbolje u bih...mi smo jedini tolerantni narod...🤢🤢